Pe lângă antrenor, UTA vrea și un președinte executiv. Conducătorul vizat: „Am activat ca fotbalist la Arad și am simțit pe propria piele cât de iubită este această echipă”

Marius ANGHEL 05 Sep. 2017, 14:28 Campionat
Pe lângă antrenor, UTA vrea și un președinte executiv.** Conducătorul vizat:

Pe lângă un nou antrenor, clubul UTA încearcă în această săptămână să își completeze stafful administrativ și cu un nou conducător, unul cu relații și care i-ar putea ajuta, prin experiența sa, să obțină mai ușor promovarea în Liga 1. În acest sens, arădenii l-au contactat pe Cristian Bobar (34 de ani), fost conducător în prima ligă la Dinamo, ASA Târgu Mureș și, în cariera sa, membru reprezentant al cluburilor din Liga 3 în Comitetul Executiv al FRF.

Bobar trebuie însă să-și rezolve situația la actuala sa echipă, CFR Cluj, acolo unde se ocupă de „satelitul” din Liga 3, înainte de a da un răspuns ferm conducătorilor clubului UTA. Oferta de la Arad și șansa de a activa la o grupare din Liga 2 pare însă să-l intereseze pe reșițean. Ar fi o revenire a lui Cristian Bobar la UTA, deoarece în sezonul 2004-2005 de Liga 2, pe când clubul UTA era patronat de Sandu Ion, acesta a activat la echipa arădeană ca fotbalist.

„Situația mea e puțin complicată acum, în sensul în care cei de la CFR Cluj contează pe serviciile mele. Nu știu, va trebui să am o discuție cu cei de acolo, căci, într-adevăr, UTA nu este un club pe care să-l refuzi atât de ușor. Am activat ca fotbalist la Arad și am simțit pe propria piele cât de iubită este această echipă. De fapt, după părerea mea, UTA este printre primele trei-patru cluburi din țară ca și devotament și număr al suporterilor. În plus, știu că există un obiectiv important la Arad, ce se susține prin condiții bune din punct de vedere financiar, dar și lot de jucători. Știu că echipa trece printr-un moment greu acum, dar odată cu numirea unui nou antrenor lucrurile vor intra pe un făgaș normal”, a declarat Bobar pentru Sport Arad.

În cariera sa de conducător, Cristian Bobar a activat la FC Școlar Reșița, CS Ștefănești, Dinamo, ASA Târgu Mureș, CNS Cetate Deva și acum este la CFR Cluj. UTA i-a propus funcția de președinte executiv.

În actuala conducere a clubului UTA figurează Codru Grădinariu (director general), Claudiu Drăgan (director de competiții) și Florian Voinea (președinte și șef al Centrului de copii și juniori al UTA).

După șase etape desfășurate din noul sezon al Ligii 2, UTA a acumulat până acum doar 9 puncte și se află pe locul 9 în clasament. Sâmbătă, de la ora 11:00, joacă la CS Afumați. Echipa arădeană nu are însă un antrenor principal după ce Adrian Mihalcea și-a dat demisia la finalul meciului cu CS Balotești, din weekendul trecut.

Marius ANGHEL 05 Sep. 2017, 14:28 Campionat
Pe aceeași temă