Pavel Badea: „Echipa are valoare și condiții pentru marea performanță”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 19:22 Campionat
Pavel Badea:**

Managerul general al CS Universității consideră că la Craiova sunt îndeplinite condițiile pentru a se face fotbal de înalt nivel.

Pavel Badea s-a arătat încântat de victoria obținută de alb-albaștri contra CSM Râmnicu Vâlcea: „A fost un meci frumos, echilibrat, în care noi am reușit să-i depășim pe cei de la Vâlcea prin valoare, prin atitudine, prin reușitele individuale pe care le-au avut jucătorii noștri. Vâlcea este o echipă puternică, ce emite pretenții pentru a accede în superligă, pretenții pe care eu le consider întemeiate. Noi ne dorim să luăm tot timpul cele trei puncte puse în joc, pentru că echipa are valoare, are condiții, are tot ceea ce este nevoie pentru a face marea performanță”.

Totodată, conducătorul Craiovei a vorbit și despre următoarele jocuri ale echipei: „Pentru noi cel mai important meci este cel de sâmbătă, jucăm cu cei de la Mioveni, o echipă imprevizibilă, cu multe valori, care este pe un loc care nu-l merită. Merită mult mai sus”.

Întrebat despre torțele aruncate de suporteri în teren, Badea a spus: „N-am văzut acele torțe. Eu cred că vom juca pe Ion Oblemenco cu FCU, unde vor fi foarte mulți oameni, iar cei care vor veni la acel meci vor vedea un spectacol frumos în care cel mai bun va câștiga”.

Cât privește acceptul dat de familia Păunescu pentru folosirea exclusivă a imnului de către clubul nostru, Pavel Badea a spus: „Este un pas înainte. Acum mai mult de-o lună am declarat că imnul va fi al acestei echipe. Nu s-a concretizat în momentul respectiv, și am avut un sentiment de jenă față de cei care cred în proiectul nostru. Acum revin în cărți, cum s-ar spune. Mă consider un om serios și vreau, cât voi fi aici, să transmit seriozitate. Cred că dacă toți care țin cu noi ne vor fi alături, vom reuși foarte multe lucruri frumoase împreună. În privința imnului noi avem exclusivitate. Dacă cei de la FCU îl vor folosi este treaba dânșilor”.

„Obiectivul nostru este să jucăm cu spectatori pe Oblemenco”

În cadrul conferinței de presă de astăzi, managerul general al Universității Craiova a vorbit despre zvonurile neîntemeiate potrivit cărora clubul său nu ar dori ca meciul cu FCU să se dispute cu spectatori, precum și despre acceptul primit din partea familiei Păunescu pentru folosirea imnului.

Pavel Badea a dezmințit zvonurile potrivit cărora Universitatea nu dorește să joace meciul cu FCU cu spectatori: „Există în Craiova multe discuții din partea binevoitorilor, cu ghilimele de rigoare, care spun că nu am dori să jucăm pe Oblemenco meciul cu FCU. Nu este nimic adevărat, sunt informații tendențioase. Obiectivul nostru este să jucăm toate meciurile cu spectatori pe Oblemenco și să le arătăm craiovenilor că am înjghebat un grup puternic, serios, care își dorește să câștige încrederea craiovenilor și toate meciurile pe teren”.

Totodată, managerul general al Universității a vorbit și despre acceptul primit din partea familiei Păunescu pentru folosirea imnului: „Acum două luni am anunțat public că ne dorim să avem acceptul familiei pentru a utiliza imnul Universității. La momentul respectiv au existat motive de neînțelegere și nu am reușit atunci să venim cu acceptul scris din partea familiei. Acest accept l-am obținut zilele trecute și l-am făcut public chiar în ziua în care se împlineau trei ani de la decesul lui Adrian Păunescu. Familia a cerut timp la dispoziție pentru a înțelege exact ce dorim noi, care este proiectul nostru. Le-am explicat, așa cum încercăm să explicăm și craiovenilor, că motivul principal pentru care noi am demarat acest proiect a fost acela de a rupe monopolul pus pe fotbalul craiovean de o familie. Noi sperăm să reușim, cu ajutorul craiovenilor. Este adevărat, o parte dintre ei sunt reticenți. Ei sunt puțini și au adversiunea lor provine din lipsă de informare și dintr-o doză de frustrare. Noi vrem să oferim Craiovei și o altă posibilitate de a vedea fotbalul. Acest lucru l-am explicat și membrilor familiei Păunescu și dânșii au venit cu dragă inimă alături de proiectul nostru. Sper să fiți alături de proiectul nostru pentru că suntem sătui de negativul pe care-l avem aproape zilnic despre Craiova fotbalistică. Ne dorim să transmitem seriozitate, dorință de performanță”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 19:22 Campionat
Pe aceeași temă