Patru pentru promovare

16 May. 2009, 14:44 Campionat
Patru pentru promovare

După ce etapa trecută s-a văzut învinsă de Minerul, Internațional Curtea de Argeș a reușit astăzi să învingă pe FC Târgoviște, o formație ca și retrogradată în liga a treia. Dâmbovițenii s-au văzut nevoiți să încaseze patru goluri de la piteșteni. Stoianof, Ciucur, Vezan și Jianu au fost cei care și-au trecut numele pe lista marcatorilor și i-au adus Internaționalului cele trei puncte atât de necesare în lupta pentru promovare.

În condițiile în care FCM Târgu Mureș a făcut doar 1-1 în deplasare la ACU, echipa ce evoluează pe stadionul Ștrand a reușit să se distanțeze de aceștia la cinci puncte, doar Vâlcea menținând aceeași distanță, de patru puncte, după ce a bătut cu 4-2 pe CFR Timișoara.

„Nu mă așteptam să avem un joc foarte greu, asta pentru că urmam să întâlnim un adversar cu moralul la pământ. Așa a și fost. Am obținut o victorie meritată, dar promovarea nu este nicidecum jucată. Avem un mic avantaj față de ocupanta locului trei, care acum este Vâlcea, dar de acum începe greul pentru noi. Vor urma trei etape extrem de disputate și până și Târgu Mureș mai are șanse să promoveze. În seria noastră nici un meci poate fi considerat câștigat de la început. Lupta rămâne deschisă”, a declarat după meci Ștefan Stoica, antrenorului lui Internațional.

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
 

16 May. 2009, 14:44 Campionat
Pe aceeași temă