Mititelu l-a demis pe Ștefan Stoica după înfrângerea cu Voluntari II. Cine va conduce U Craiova în derby-ul cu liderul Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 17 Sep. 2018, 14:03 Stiri

Ștefan Stoica (51 de ani) nu mai este, începând de duminică, antrenorul echipei U Craiova 1948 SA, Adrian Mititelu făcându-i bagajele după doar patru etape din noul sezon.

Înfrângerea cu FC Voluntari II, 0-2 pe teren propriu, nu a fost digerată prea ușor de omul de afaceri, care a luat o decizie extremă. Nemulțumit de modul în care se comportă formația sa, ajunsă la două meciuri consecutive pe teren propriu fără gol marcat, Mititelu a vrut un șoc la echipă, iar duminică seară a anunțat că Ștefan Stoica nu mai este antrenor principal, interimatul urmând să fie asigurat de Adrian Filip, cel care va fi ajutat de veteranul Mădălin Ciucă.

„Urmează un meci extrem de important! Echipa are nevoie de susținere și energii pozitive! Pentru a promova e nevoie de UNITATE! Pentru meciul de la Turnu echipa va fi condusa de ANTRENORUL INTERIMAR Adrian Filip, secondat de Mădălin Ciuca!”, a scris Adrian Mititelu pe facebook.

Iar mutarea vine cu o săptămână înaintea unui meci foarte important. Duminica viitoare, U Craiova SA joacă împotriva liderului Turris Oltul Turnu Măgurele, echipa fiului lui Liviu Dragnea, cea cu care se va lupta pentru promovarea în Liga 2. După patru etape, Turris are un avans de trei puncte.

În timpul meciului cu FC Voluntari II, spectatorii prezenți pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, acolo unde Craiova lui Mititelu își joacă partidele de pe teren propriu, au scandat demisia și numele fostului antrenor, italianul Nicolo Napoli. Cronica meciului o puteți citi aici.

După patru etape desfășurate în Liga 3, U Craiova 1948 SA se clasează pe locul 7 în Seria a 3-a, cu 7 puncte. Etapa următoare joacă la Turnu Măgurele, cu liderul Turris Oltul.

Marius ANGHEL 17 Sep. 2018, 14:03 Stiri
Pe aceeași temă