Un columbian și un japonez, noile achiziții ale Craiovei lui Mititelu. Antrenorul Ștefan Stoica se plânge că are lot numeros

După ce a evoluat în amicalul pe care U Craiova 1948 SA l-a disputat, marți, pe Baza Sportivă Aripile de lângă Aeroport, cu divizionara D doljeană Viitorul Cârcea, de care a dispus cu 10-1, mijlocașul columbian de 21 de ani Sebastian Villegas Perez l-a convins pe antrenorul Ștefan Stoica și va juca în Liga 3 din România. În Bănie a mai ajuns și mijlocașul japonez Ezaki Chihiro, care a semnat pe un sezon, cu posibilitate de prelungire a contractului pe încă trei ani.

Cel mai probabil, cei doi nou-sosiți nu vor juca sâmbătă, în meciul pe care Craiova îl dispută, sub Tâmpa, de la ora 17:00, cu AS SR Brașov, în cadrul etapei a doua din Seria a 3-a. La acest meci și-au anunțat prezența membrii galeriei „Peluza Sud ’97”, care refuzaseră să facă deplasarea, sâmbăta trecută, la jocul cu Atletic Bradu, de la Drobeta Turnu Severin, pe motiv că patronul Adrian Mititelu n-a găsit o modalitate să păstreze echipa în Bănie.

O dată cu venirea celor doi străini, lotul celor de la U Craiova 1948 SA s-a mărit la 30 de jucători, iar antrenoruil Fane Stoica se plânge că are dificultăți în completarea foii de joc. „Până să ajungă cei doi băieți la echipă, am avut lotul de 28. Evident că nu îmi este ușor la meciuri, deoarece trebuie să facem un lot doar de 18 jucători, dar asta este viața antrenorilor. Patronul îți pune la dispozițe un lot, iar tu trebuie să faci treabă cu el. Evident că și jucătorii au înțeles că la Universitatea concurența este mare pe post și o să joace cine este cel mai bun și mai în formă pe postul respectiv”, a spus Stoica după meciul cu Atletic Bradu.

În această vară, cele mai importante achiziții ale Craiovei lui Mititelu au fost Florin Costea, Mădălin Ciucă și Constantin Grecu.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă