Pată neagră deasupra Argeșului! Piteștenii au băgat juniorii în teren cu „lanterna” și au pierdut la scor de tenis

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 00:06 Campionat

FC Argeș a pierdut cu 0-6 ultimul meci pe teren propriu disputat în acest sezon în Trivale. În partida cu ALRO, „lanterna roșie” a seriei, jucătorii alb-violeți au refuzat să intre pe teren, Iulian Crivac fiind nevoit să apeleze la juniorii născuți în 1996 și pregătiți de Viorel Moiceanu.

Astfel, oaspeții nu au întâmpinat probleme pentru a câștiga partida din Trivale. După zece minute, elevii lui Dan Oprescu aveau deja un liniștitor 3-0. Mai întâi, în minutul 3, Crușoveanu a deschis scorul cu un șut plasat în interiorul careului. În minutul 8, Polga a majorat scorul în urma unei faze fixe, ca după doar un minut, în urma unui corner de pe partea stângă, Marin să ducă scorul la unul de neprezentare. În minutul 18, Bancu a înscris cu capul din interiorul careului, Alro intrând la cabine cu un avantaj de patru goluri.

În repriza secundă, slătinenii au mai punctat de două ori. În minutul 75, Polgar a primit o pasă pe culoar și a trimis în poarta apărată de Ștefan Popa, iar cu cinci minute înainte de finalul partidei, Firțulescu i-a pasat de pe partea dreaptă lui Cuedan, acesta punând latul și înscriind. Scor final FC Argeș – Alro Slatina 0-6, iar gruparea din Trivale mai înregistrează un rezultat rușinos în era lui Cornel Penescu.

FC Argeș: Popa – Tirică, Panțoiu, Piscanu, Marin – Stancu, Neguț, Naciu, Mocanu (’70 Potlogeanu) – Burghel, Barbu
Antrenor: Iulian Crivac

ALRO: Bordea – Anghelina (’73 Cuedan), Crușoveanu (’22 Rioșanu), Cosic, Dancu, Andrei David, Vîlcică, Polgar, Giurcă, Firțulescu, Alexandru Marin (’77 Ene)
Antrenor: Dan Oprescu

Miercuri, FC Argeș va juca ultimul meci din acest sezon, în deplasare, cu Damila Măciuca. Partida va începe la ora 18:00. 

Text și foto: Sport Argeș

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 00:06 Campionat
Pe aceeași temă