Partida Gaz Metan Severin – FC Bihor Oradea a fost reprogramată

30 Aug. 2011, 16:29 Campionat
Partida Gaz Metan Severin - FC Bihor Oradea** a fost reprogramată

FC Bihor a solicitat FRF reprogramarea partidei cu Gaz Metan Severin, deoarece îi are convocați la echipa națională de tineret a României pe mijlocașul Ciprian Selagea și pe atacantul Adrian Mărkuș.

Răspunsul FRF a fost prompt, iar meciul contând pentru etapa a III-a din Liga a II-a a fost reprogramat pentru miercuri, 14 septembrie, cu începere de la ora 20. Inițial, partida trebuia să se dispute sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 21.

„Decizia FRF ne-a dat planurile peste cap. Aveam un program, echipa venea după două victorii consecutive în campionat și vroiam să jucăm sâmbătă. Federația ne-a trimis azi fax și ne-a anunțat că meciul a fost reprogramat pentru data de 14 septembrie. FC Bihor are doi jucători la lotul național și trebuie să respectăm decizia FRF. Pentru noi va fi foarte dificil, deoarece în mai puțin de două săptămâni vom disputa patru meciuri”, a spus antrenorul Cosmin Bodea.

Gaz Metan va juca marțea viitoare în Cupa României, la Pandurii II Tg. Jiu, iar sâmbătă, 10 septembrie, va evolua în campionat la Alro Slatina, după care va disputa restanța cu FC Bihor și pe 17 septembrie va întâlni FC Olt, tot pe „Municipalul” severinean, în etapa V-a din Liga a II-a.

Bodea vrea să joace vineri amical cu Pandurii

În schimb, FC Bihor a fost eliminată din Cupa României și nu va juca marțea viitoare. Pentru sfârșitul acestei săptămâni, oficialii severineni speră să perfecteze un amical. „E destul de dificil, fiindcă celelalte echipe de Liga a II-a și a III-a au meciuri în campionat, dar speră să găsim un adversar din Liga I. Încercăm să jucăm vineri sau sâmbătă cu Pandurii, dar nu știm încă ce program are echipa lui Grigoraș”, a dezvăluit Bodea.

Echipa lui Petre Grigoraș stabilise să dispute vineri un amical la Turceni, cu divizionara D gorjeană Știința Energia, care-și inaugurează noul stadion.

În schimb, FC Bihor va disputa sâmbătă, 3 septembrie, în locul meciului din campionat, un joc amical. „Roș-albaștrii” vor întâlni în deplasare echipa de pe locul IV în Liga I, după 5 etape, U Cluj. Meciul va avea loc de la ora 11:00.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

30 Aug. 2011, 16:29 Campionat
Pe aceeași temă