Pânzaru: „Am întâlnit o echipă de copii, era de așteptat să câștigăm”

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 20:18 Campionat
Pânzaru:**

Echipa de la Dunăre a reușit astăzi să învingă juniorii de la Sportul cu 7-0, scor care le aduce un moral bun pentru etapa viitoare când vor întâlni o contracandidată la promovare: CS Otopeni. Antrenorul brăilenilor speră în promovare acest sezon și are încredere în elevii săi.

„Este cel mai mare scor, nu este cea mai mare victorie pentru noi. Am întâlnit o echipă de copii, era de așteptat să câștigăm. Jucătorii noștri și-au făcut treaba, iar rezultatul de astăzi este binevenit. Important e că am luat punctele și că avem un moral bun pentru etapele viitoare. Avem o serie de trei meciuri foarte grele: mergem la Otopeni, după vom juca acasă cu Tulcea, iar apoi vom face deplasarea la Botoșani; sunt meciuri împotriva contracandidatelor noastre la promovare. Cei de la Otopeni au un lot bun, o echipă cu jucători care au mai activat în Liga I, își vor dori și ei să mai aibă în palmares încă o promovare. Va fi un meci greu, iar ambiția va fi pe măsura meciului de ambele părți. Sper să păstrăm aceeași linie de acum încolo. Cu siguranță nu vom mai întâlni juniorii Sportului în partidele următoare, vom întâlni adversari serioși și mai greu de învins, dar noi vom lupta pentru cele trei puncte la fiecare meci, iar la finalul campionatului să fim în fruntea clasamentului”, a declarat Alin Pânzaru pentru Liga2.ro.

După victoria cu Sportul Studențesc, CF Brăila ocupă locul 3 în seria I a eșalonului secund, cu același număr de puncte ca și ocupantele locurilor doi și patru, Delta Tulcea și CS Otopeni. Tulcenii au obținut doar o remiză astăzi în deplasarea la Târgoviște, scor 1-1, în timp ce ilfovenii au învins cu 1-0 pe Unirea Slobozia, tot în deplasare.
 

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 20:18 Campionat
Pe aceeași temă