Pandurii mizează pe dorința de afirmare a jucătorilor, dar oficialii gorjeni fac apel și la Zeița Fortuna pentru meciul cu Argeșul: „De data aceasta să fie și șansa de partea noastră”

Pandurii mizează pe dorința de afirmare a jucătorilor, dar oficialii gorjeni fac apel și la Zeița Fortuna pentru meciul cu Argeșul:**

Cu un picior și jumătate în Liga 3 și cu planul B deja expus, Pandurii încearcă să lase o impresie bună în meciurile pe care le mai are de disputat în această primăvară în Liga 2. În primele două partide din 2020, echipa antrenată de Călin Cojocaru a jucat fotbal doar în prima repriză, când a reușit să intre la cabine fără gol primit, atât de la CSM Reșița (1-4), cât și de la Viitorul Pandurii (0-4). Dezastrul s-a conturat în ultimele 30 minute ale jocurilor respective, când ultima clasată a încasat, de fiecare dată, câte patrugoluri.

„Pandurii” lui Cojocaru speră să fie constanți pe toată durată jocului cu Campionii FC Argeș, programat sâmbătă, de la 17:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Oficialii gorjeni mizează pe dorința de afirmare a tinerilor jucători. „Sper ca dorința lor de afirmare și calitățile lor să aducă cât mai repede și rezultate pozitive. E un meci foarte greu cu FC Argeș. La situația în care suntem acum, ar fi un hazard să vă spun că vom învinge, dar vom încerca să facem un joc cât mai bun și să obținem punctele. Respectăm FC Argeș, dar vor trebui să muncească mult să ia punctele de la Târgu Jiu! Sper ca de această dată să fie și șansa de partea noastră. Ne dorim ca acești copii să capete încredere de la joc la joc și să aibă personalitate. Trebuie să-și pună amprenta pe joc, pentru că nu se poate întâmpla nimic mai grav decât s-a întâmplat până acum. Dacă nu țin de minge, dacă nu sunt mai inventivi, mai stăpâni pe ei, nu are cine să-i ajute. Dacă vom avea un joc în care să căutăm posesia mingii, să ajungem în situații de a marca, putem să aducem și puncte. Este o șansă unică pentru oricare dintre ei”, a declarat directorul sportiv al echipei Pandurii, Camilian Floroiu.

Partida tur, disputată la Pitești, s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea echipei argeșene.

În prezent, cele două echipe sunt despărțite de 27 de puncte. Pandurii e ultima în Liga 2, pe 19, cu numai 8 puncte, iar Campionii FC Argeș se află pe 5, cu 35 de puncte acumulate în primele 23 de etape, la doar trei puncte de locul 2, direct promovabil.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu
 

Pe aceeași temă