Pandurii, la cea de-a treia deplasarea consecutivă. Bogoi: „Avem un program foarte dificil, dar sper să scoatem ceva din următoarele două jocuri”

Pandurii, la cea de-a treia deplasarea consecutivă.** Bogoi:

După ce, săptămâna trecută, a solicitat amânarea meciului cu CS Balotești, invocând zăpada care a afectat terenul de la Motru, Pandurii Târgu Jiu are programat, sâmbătă, un nou meci în deplasare. Al treilea consecutiv, după cele de la Sibiu și Clinceni, ambele pierdute, cu 1-0, respectiv 3-1.

Sâmbătă, echipa antrenată de Adrian Bogoi va juca, de la ora 12:00, la Afumați. Cele două combatante sunt despărțite de 21 de puncte, dar gorjenii speră să scoată un rezultat pozitiv. Etapa viitoare, Pandurii va primi vizita liderului Dunărea Călărași. 

„Întâlnim o echipă bună, iar după acest meci cu Afumați, jucăm acasă cu Dunărea Călărași. Avem un program foarte dificil, după care putem spune că am terminat cu echipele din fața clasamentului și vin ca adversare, echipele din zona noastră. Vom lua fiecare joc în parte, nu ne-am stabilit un anumit număr de puncte pentru aceste două jocuri, vrem să scoatem ceva din fiecare meci”, a declarat tehnicianul Adrian Bogoi.

Acesta a vorbit și despre înfrângerea de la Clinceni, scor 1-3, din etapa-restantă disputată miercuri: „A fost un joc disputat, în care ei au controlat prima repriză, dar partea a doua a fost a noastră. Am greșit foarte mult, golurile le-am luat foarte ușor. Două, dintre cele trei, practic le-am făcut cadou, iar în repriza secundă au fost ratări mari din partea noastră, din postura singur cu portarul. Am avut și un penalty neacordat, după un henț în careu, și astfel s-a scris și istoria acestui meci”.

După eșecul de la Academica Clinceni, scor 1-3, Pandurii a rămas pe locul 17, retrogradabil, cu 24 de puncte. Adversara de sâmbătă, CS Afumați, ocupă locul 5, cu 45 puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Pe aceeași temă