Pandurii, după puncte la Snagov. Ploaie: „Nu ne gândim la egal, ci doar la victorie”

După ce, în campionat, a debutat cu remiză pe banca echipei Pandurii, scor 2-2 la Șiria cu UTA Arad, antrenorul Marcel Ploaie speră să spargă gheața la Snagov. Cele două combatante de sâmbătă, Sportul Snagov și Pandurii Târgu Jiu, sunt depărțite de două puncte, ilfovenii fiind pe locul 10, în timp ce gorjenii se află două trepte mai jos.

„Va fi un meci greu pentru ambele echipe, terenul este foarte prost, dar nu mergem la meci nul, ci vrem victoria. Venim după un rezultat bun la Arad, și vrem să avem continuitate. În meciul de la Arad am jucat cu cinci fundași, patru mijlocași și un atacant. Cu toate acestea, noi ne-am creat destule ocazii, am făcut o primă repriză foarte bună, dar lipsa de experiență a acestor copii ne-a costat. Eu spun că dacă nu era acel gol înainte de pauză, alta era istoria meciului. Apoi, din teama de a nu pierde, am ajuns la acel 2-2”, a declarat antrenorul „pandurilor”, Marcel Ploaie.

Acesta nu va putea alinia însă cel mai bun 11 în meciul cu Sportul Snagov, programat sâmbătă, de la ora 11:00. „Avem ceva probleme din punct de vedere al lotului. Daniel Lung va fi suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene, Adrian Șut a ieșit la pauza meciului cu UTA și este accidentat, iar pe Vlad Bujor nu putem conta. Sper că înlocuitorii lor să joace bine și să ne întoarcem cu trei puncte de la Snagov”, a mai precizat antrenorul gorjenilor.

Are credit până în iarnă

Ploaie a mai afirmat că are credit din partea conducerii până în iarnă, dar a admis că Pandurii mai are nevoie de jucători pentru a ataca promovarea. „Conducerea mi-a dat credit până la finalul acestui an. Nu mi s-a fixat un anumit număr de puncte, eu singur am spus că vreau să obțin minimum 19-20 de puncte, din 27 posibile, și sper că vom ajunge în primele șase locuri, cu șanse reale de a ataca promovarea, din retur. Trebuie să mai aducem doi-trei jucători, numeric suntem foarte puțini. Din iarnă, vrem să atacăm promovarea. Mergem la Snagov să câștigăm. Punctul de la UTA nu are nicio valoare fără victoria de la Snagov”, a conchis Ploaie.

După 11 etape scurse din actuala stagiune, Pandurii se află la 8 puncte de locul 3, care asigură prezența la barajul pentru Liga 1, și la 12 de locul secund, direct promovabil.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă