Pandurii caută prima victorie pe sintetic, cu CS Mioveni! Bogoi: „Nu cred că există vreo favorită. Trebuie să stăm bine în teren”

Pandurii caută prima victorie pe sintetic, cu CS Mioveni!** Bogoi:

Cu patru puncte acumulate în primele trei etape, Pandurii vizează la prima victorie pe terenul sintetic amenajat lângă Stadionul Municipal din Târgu Jiu.  În runda a 4-a, echipa antrenată de Adrian Bogoi primește vizita formației CS Mioveni, care care o despart două puncte și două locuri în clasament. Meciul este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.

„Este un meci important pentru noi. Am spus că avem un început dificil de campionat, fiindcă în primele cinci etape am jucat sau jucăm cu echipe care se bat pentru primele trei locuri. FC Argeș, Petrolul Ploiești și CS Mioveni sunt echipe foarte bune, plus că vom întâlni și fosta Juventus București, care vine din Liga 1. Abordăm meciul cu Mioveni cu mult optimism și sper să reușim să facem un joc bun. Nu cred că există vreo favorită. Trebuie să stăm bine în teren”, a declarat  Bogoi, pentru Gorjeanul.

Jucătorii nou-sosiți, în urmă cu pregătirea

Tehnicianul echipei Pandurii încă așteaptă ca toți jucătorii pe care îi are la dispoziție să ajungă la nivelul normal de pregătire. „Jucătorii nu sunt puși în totalitate la punct fizic, ca și ceilalți, pentru că au venit foarte mulți jucători, după ce am început campionatul și terminasem perioada de pregătire, mă refer aici și la Blejdea, și la jucătorii francezi. Antrenament cu antrenament, sperăm să recupereze din lucrurile negative care îi trag în jos. Sperăm să atingă un potențial normal de competiție cât de curând. A mai venit un jucător, Popescu, a jucat ultima dată la Liga a 3-a. Mai avem un jucător sârb de 20 de ani, dar, până în momentul de față, nu i-am luat transferul. În mare, acesta va fi lotul cu care abordăm acest tur de campionat. Nu ne gândim, deocamdată, pe ce loc vrem să ne clasăm, noi vrem să formăm o echipă competitivă, care să se bată de la egal la egal cu orice adversar”, a completat Bogoi.

Acuză penalty-ul de la Ploiești

Acesta speră ca Pandurii să nu mai primească goluri din faze fixe și consideră că rezultatul partidei cu Petrolul, scor 1-2, din runda trecută, putea fi unul pozitiv dacă împotriva echipei sale nu se dicta penalty încă din secunda 80: „Petrolul e o echipă bine pusă la punct, din toate punctele de vedere, dar scorul a fost strâns. Am luat goluri din două faze fixe, iar penalty-ul a fost acordat foarte ușor. În primele trei etape am primit numai goluri din faze fixe”.

E mulțumit de calitatea sinteticului

Bogoi a vorbit și despre calitatea noului teren sintetic de la Târgu Jiu, după ce, la meciul precedent, antrenorul adversarei FC Argeș, Emil Săndoi, a spus că elevii său au făcut bătături.

„Vom disputa în continuare meciurile acasă pe terenul sintetic, până o să se finalizeze stadionul. Jucătorii mei nu s-au plâns de răni”, a precizat Bogoi.

„Terenul nici măcar nu e așezat cum trebuie. Nu are granule, nu are nisip. Nu ai control asupra balonului. Mingea sare în toate felurile. Jucătorii mei au făcut bătături”, spunea Săndoi în urmă cu două săptămâni, la finalul jocului cu Pandurii, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă