Pandurii 004! Echipa gorjeană s-a abonat la înfrângeri cu patru goluri, iar antrenorul Călin Cojocaru pare să fi pierdut vestiarul: „O să am o discuție cu conducerea”

Pandurii 004!** Echipa gorjeană s-a abonat la înfrângeri cu patru goluri, iar antrenorul Călin Cojocaru pare să fi pierdut vestiarul:

După ce etapa trecută a fost învinsă cu 4-0 (0-0) de Viitorul Pandurii, iar, în primul meci din 2020 a pierdut cu 4-1 (0-1) partida cu CSM Reșița, Pandurii a cedat cu 4-0 și jocul cu Campionii FC Argeș, disputat sâmbătă seara, la Târgu Jiu, în etapa a 24-a a Ligii 2. Putem spune că pentru ultima clasată din Liga 2 a devenit o normă să reia câte patru goluri pe meci în acest început de an.

De data aceasta, echipa lui Călin Cojocaru n-a mai intrat la pauză fără gol primit, ci a scos balonul din propria poartă în minutele 32 și 39, după reușitele lui Vasile Buhăescu, respectiv Andrei Blejdea. Răzvan Matiș (71) și Andrei Mirică (90) au dus scorul la 4-0, iar Pandurii a ajuns la trei jocuri consecutive în care a încasat câte patru goluri. 

„Am întâlnit un adversar cu jucători de valoare, cu un joc organizat și cu o mișcare foarte bună în teren. Din păcate pentru noi, am luat goluri foarte ușor. Eu le-am cerut jucătorilor să fim mai grupați, să blocăm pe centru, dar ei au jucat prea avansat. N-am putut nici să-i surprindem pe contraatac. Avem o medie scăzută de vârstă, iar asta se vede. Am luat iar patru goluri. Suntem deja agenții 004”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.

Se pare că acesta riscă să fie suspendat din funcție de conducere, după ce mai mulți jucători s-au arătat deranjați de atitudinea sa.

Cojocaru, pe făraș? Căpitanul Ciobanu, mărul discordiei?

De altfel, căpitanul Daniel Ciobanu a fost exclus temporar din lot, în locul său debutând, cu Argeșul, juniorul Leonard Gheorghe.

Cu toate problemele din vestiar, Cojocaru spune că a găsit diverși oameni de afaceri, care au adus apă plată la echipă și cauciucuri pentru autocar! Făcuse chiar și rost de prime de joc.

„Mie nu mi s-a transmis nimic. N-am primit nicio dispoziție, așa cum s-a vehiculat. O să am o discuție cu conducerea, în acest sens. Dacă vreun jucător era nemulțumit, trebuia să vorbească mai întâi cu mine, nu să se plângă la conducere. Eu știu că trebuie să pregătesc echipa și să iau deciziile cele mai bune. Pentru acest meci, am decis să nu mă bazez pe Ciobanu. Nu l-am primit la antrenament în ultimele trei zile, fiindcă a intrat în vestiar cu telefonul. Amenda nu îi putem da (n.r. – atâta timp cât jucătorii sunt neplătiți de un an), iar când antrenorul secund a vrut să-i ia telefonul din mână și să i-l pună deoparte, el a zis că se simte ca la pușcărie. Eu l-am pus căpitan pe Ciobanu. A mai fost și o discuție cu Trancă. El a zis că a fost la doctor și i-am cerut să aducă hârtia ca s-o văd și eu. Eu nu am venit să dau pe nimeni afară, dar vreau să văd atitudine din parte tuturor. Ei aveau o primă dacă scoteau un rezultat pozitiv. Nu e niciun secret, primele le dădea Will (n.r. – belgianul Jean-Willy Ngoma, noul directorde scouting al clubului). Oricine care vrea să ne ajute, e binevenit. De exemplu, vineri m-a oprit pe stradă un om de afaceri și, după ce a văzut că bem din sticle umplute de la robinet, ne-a cumpărat apă. Ne-a mai ajutat cineva și ne-a cumpărat cauciucuri la autocar, fiindcă urmează prima noastră deplasare din acest an, la Buzău (n.r. – jocul cu Viitorul Pandurii, considerat în deplasare, s-a jucat tot la Târgu Jiu), a precizat Cojocaru.

După acest nou eșec, Pandurii a rămas pe locul 19, ultimul, cu doar 8 puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă