Pancu: „Ar fi perfect să fim cu banii la zi!” Moldovan se implică în ‘afacerea Ioniță’

Autor: Mihai Andries Publicat: 12 Dec. 2013, 23:46 Actualizat: 12 Dec. 2013, 23:47 Campionat
Pancu: „Ar fi perfect să fim cu banii la zi!”  Moldovan se implică în ‘afacerea Ioniță’

Atacantul echipei Rapid Daniel Pancu a declarat că jucătorii giuleșteni au primit, miercuri, un salariu, dar unii mai au de încasat bani din urmă și a precizat că speră ca până la începutul anului viitor situația privind sumele restante să fie rezolvată.

„Din punct de vedere sportiv a fost un an bun, însă în ceea ce privește aspectul financiar a fost foarte apăsător. Am primit ieri un salariu, dar sunt în continuare restanțe către jucători. Noi ne dorim și sperăm ca la începutul anului viitor să fim cu salariile la zi. Ar fi perfect”, a spus Pancu.

Referitor la colegul său Alexandru Ioniță II, care ar avea oferte de la Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești, Daniel Pancu a afirmat că îi este greu să vorbească de plecarea acestuia, deoarece își dorea ca el „să ajungă un jucător important în tricoul Rapidului, nu în altă parte”. „Dar dacă oficialii clubului hotărăsc că el poate pleca, nouă să ne fie rezolvate o parte din probleme și să fie transferați alți 4-5 fotbaliști, atunci poate fi un lucru util. Oricum nu îi va fi ușor la început, dar având sprijinul președintelui de la Astra, de exemplu, care îl conoaște foarte bine, îi va fi mai ușor să se acomodeze”, a precizat Pancu.

Clubul Rapid, aflat în insolvență din decembrie 2012, se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii și angajații grupării având în momentul de față, după plățile efectuate miercuri, restanțe salariale de două sau trei luni.

Viorel Moldovan a declarat, joi, că nu crede că vânzarea fotbalistului Alexandru Ioniță II este o soluție pentru gruparea giuleșteană și că renunțarea la jucătorii tineri este o mare greșeală în acest moment.

„Nu știu dacă va pleca Ioniță sau nu, eu am fost informat că nu va pleca. Nu cred că vânzarea lui este o soluție. El trebuie să rămână la Rapid și să promovăm în Liga I. Resursele financiare trebuie găsite în altă parte pentru a ține o echipă. E o mare greșeală vânzarea tinerilor jucători în momentul de față. Eu sper să am un cuvânt de spus în plecarea lui Ioniță, am vorbit astăzi cu Adrian Zamfir și mi-a spus că nu va pleca niciun jucător, cu atât mai mult Ioniță”, a spus Moldovan.

Întrebat dacă ar fi de acord cu plecarea lui Alexandru Ioniță pentru a-l putea transfera pe Daniel Niculae, Moldovan a răspuns: „Nu. I-aș vrea în lot pe amândoi”.

Conform presei sportive, Alexandru Ioniță II ar avea oferte de la cluburile Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești.

Tehnicianul Viorel Moldovan și jucătorii Daniel Pancu, Andrei Ciolacu și Virgil Drăghia au acordat autografe, joi, la petrecerea de sfârșit de an a copiilor de la grupele de juniori de la CS Dimsoft București.

 

Articol scris de Marius ȚONE

Autor: Mihai Andries Publicat: 12 Dec. 2013, 23:46 Actualizat: 12 Dec. 2013, 23:47 Campionat
Pe aceeași temă