Pană, nemulțumit de atacurile lui Brașoveanu: „Dacă echipa nu arată bine, mă retrag”

Pană, nemulțumit de atacurile lui Brașoveanu:**

La conferința de presă de după meciul cu CF Brăila, scor, 0-0, principalul Farului și-a exprimat și nemulțumirea că este criticat de președintele clubului, Auraș Brașoveanu.

„Două înfrângeri, două critici. Nu mi se pare cinstit să mă critice președintele, pentru că ar trebui să fim o echipă. Însă nu funcționăm așa. N-am invocat niciun motiv extrasportiv. M-ați văzut pe mine fugind de răspundere? Nu ascund nimic. Avem opt puncte și sunt mulțumit. Eu îmi fac datoria ca antrenor, țin la echipă, la jucători, la patron și la președinte, dar să mă lase în pace cu criticile Auraș Brașoveanu. În primul rând, trebuie să vină la meci, nu ca la Dorohoi. Să fiu criticat pe ce mi se cuvine și pe partea mea. Aștept să fiu susținut. Iar dacă această echipă nu arată bine, ținând cont de dezastrul care a fost anul trecut, mă retrag. Nu l-am avut pe Bardu și pe alții, iar Ochia a jucat azi (n.r. ieri) cu întindere.  Nu știu de ce mă critică Brașoveanu. N-am nimic cu el, sunt prieten cu el, am stat în casă cu el și am mâncat din aceeași farfurie. Stăm în același bloc, plecăm împreună, ne întoarcem împreună”, a precizat Marian Pană.

Pană l-ar fi rugat pe Giani Nedelcu să-l lase să plece

Tehnicianul echipei constănțene a comentat și zvonurile potrivit cărora s-ar dori aducerea altui antrenor la Farul în locul său, fiind vehiculat numele lui Viorel Tănase, care i-a mai pregătit pe „marinari”. „Știți ce îngrijorat sunt? Dar nu mi se pare întâmplătoare acestă variantă. Tase e bun prieten cu Brașoveanu și sunt și din același oraș. De ce nu a apărut numele lui Falub, care a refuzat CSMS Iași? Am fost și eu în cărți la Iași, dar, când mi-a venit rândul, l-au sunat pa Napoli. Normal că aș fi acceptat oferta ieșenilor, îl rugam pe patronul Farului, Giani Nedelcu, să mă lase”, a declarat Marian Pană.

Sursa: Ziua Constanța
Foto Alexandru RAITA

Pe aceeași temă