Pace la Craiova! FC U și CSU s-au antrenat, concomitent, în complexul „Ion Oblemenco”

Mihai Andries 26 Nov. 2013, 12:15 Campionat

Decizia pusă în practică de executorul judecătoresc a fost în sfârșit respectată. După ce ieri Adrian Mititelu a reușit să pătrundă pe „Ion Oblemenco”, astăzi cele două formații din Craiova, Universitatea și CSU s-au antrenat în același timp în complexul din Bănie.

Dacă între cele două părți au existat mereu declarații belicoase, ajungându-se chiar la conflicte fizice (sâmbătă, înainte de meciul direct, s-au împărțit pumni), astăzi nu au existat incidente, semn că normalitatea pare să fi fost îmbrățișată de ambele tabere. Astfel, echipa antrenată de Nicolo Napoli și-a desfășurat activatea pe terenul „Zoltan Crișan”, în timp ce Ovidiu Stângă le-a dat indicații elevilor săi câteva zeci de metri mai departe, pe gazonul de pe „Petre Deselnicu”.

Așa este, s-au antrenat amândouă pe Ion Oblemenco. Este o decizie a Judecătoriei, mai mult nu comentez.„, a explicat Silvian Cristescu, oficial al CSU Craiova, la Sport.ro.

De menționat atitudinea împăciuitoare a lui Adrian Mititelu, care a demonstrat că, măcar la nivel declarativ, nu are vendette. Astfel, acesta a explicat că nu are vreo problemă să împartă stadionul cu echipa Primăriei, menționând totodată că s-ar bucura ca Bănia să aibă în viitorul apropiat două echipe în Liga 1.

Foto: Florin CEAUȘU

Mihai Andries 26 Nov. 2013, 12:15 Campionat
Pe aceeași temă