Ovidiu Herea a răbufnit după ce echipa sa a fost umilită de Aerostar: „Cam așa se joacă fotbalul în România… unii în adidași, alții cu cuie în ghete”

Marius ANGHEL 08 Dec. 2018, 18:21 Campionat

Metaloglobus a fost „desființată” sâmbătă dimineață de Aerostar, în meciul desfășurat pe stadionul de lângă aeroportul din Bacău. În ultima etapă a Ligii 2 programată în 2018, gruparea bucureșteană a pierdut cu 9-1 în fața fostei echipe a antrenorului Cristian Popovici, înregistrând cea mai dură înfrângere din acest sezon cât și jocul în care s-au înscris cele mai multe goluri.

Dacă antrenorul Popovici a pus această înfrângere pe seama stării terenului de joc, una înghețată în prima repriză, și a utilizării de către jucătorii săi a unor ghete nepotrivite pentru această suprafață, unicul marcator al Metaloglobusului a dat vina tot pe gazon. Ex-internaționalul Ovidiu Herea, cel mai sonor nume din lotul formației bucureștene, a înscris pentru 1-7 și a postat apoi, după joc, poze cu terenul stadionului Aerostar.

„Cam așa se joacă fotbalul în România… unii în adidași, alții cu cuie în ghete. Felicitări celor care au decis să se joace acest meci👏🏻👏🏻, a postat Herea pe pagina sa de facebook, mijlocașul alegându-se după acest joc și cu o julitură urâtă la genunchi.

Fostul rapidist a marcat în acest sezon de Liga 2 șapte goluri pentru Metaloglobus.

„N-am foarte multe de comentat după acest meci. Din punctul meu de vedere, a fost o singură echipă care s-a aflat pe teren, Aerostar, care ne-a dat nouă goluri și putea să ne mai dea. Noi am făcut patinaj artistic. Ei s-au pregătit pentru meciul ăsta cu încălțări cu crampoane, din punctul meu de vedere, neregulamentare. Am atras atenția și arbitrilor. În timp ce jucătorii mei au venit complet nepregătiți în ceea ce privește echipamentul. I-am avertizat încă de luni despre treaba asta”, a comentat, după joc, Popovici, care a antrenat-o pe Aerostar până în etapa a 12-a, iar din a 14-a stă pe banca Metaloglobusului.

Pe un teren înghețat, jucătorii lui Florin Bratu s-au adaptat mai bine și au dat recital, spre bucuria celor maxim 100 de spectatori prezenți pe stadionul de lângă aeroport. Pe lângă cele nouă goluri, băcăuanii au nimerit de două ori și bara. Cătălin Vraciu (8′, 35′), Valentin Buhăcianu (29′, 31′, 64′), Horia Ilie (37′), Alin Mutu (60′, 63′) și Andrei Pavel (88′ – pen.) au înscris pentru Aerostar, în timp ce golul de onoare al Metaloglobusului a fost reușit de Ovidiu Herea (70′).

După acest rezultat, Aerostar și Metaloglobus au făcut rocada în clasament. Băcăuanii au urcat pe locul 15, primul de deasupra retrogradării, cu 22 de puncte, iar bucureștenii, cu 21 de puncte, au căyut pe poziția a 16-a, ultima care duce în Liga 3.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 08 Dec. 2018, 18:21 Campionat
Pe aceeași temă