Otopeniul rămâne lider și după al patrulea val!

Mihai Andries 23 Sep. 2012, 13:16 Campionat
Otopeniul rămâne lider** și după al patrulea val!

„Atenție, nu priviți locul din clasament! La Buftea evoluează mai mulți foști jucători ai Otopeniului și în mod sigur vor încerca să demonstreze că meritau să rămână aici”. Avertismentul venea din partea conducerii liderului în ajunul unui meci aparent ușor pe care CS Otopeni urma să îl dispute în compania vecinei din Buftea.

Sarabanda ratărilor și fotbalul care pedepsește

După doar 10 minute de joc, Lucian Pârvu contrazicea atenționările conducătorilor și deschide scorul. Partida părea una la discreția gazdelor care se întreceau în ratări și în numere personale. Asta până în minutul 29 când „turcul” Giani Kiriță trimitea o ghiulea de la 30 de metri surprinzându-l pe Bucuroiu. Fix 30 de secunde a durat bucuria oaspeților pentru că Dumitrescu (foto) urca din nou Otopeniul pe prima poziție în clasament. De aici înainte, jucătorii lui Viorel Ion s-au întrecut într-o sarabandă a ratărilor din toate pozițiile exasperând publicul și banca tehnică a gazdelor. Iar cum fotbalul pedepsește, în a doua parte a reprizei secunde, același Kiriță l-a executat din nou cu un trasor pe Bucuroiu. Furia formației din Otopeni a dus la un asalt permanent al porții lui Plopeanu condimentată, evident, cu infinitele ratări. Cel care s-a opus remizei a fost Mugurel Dedu, decarul din Otopeni inventând un șut de senzație care avea să păstreze Otopeniul în poziția de lider.

„Am cerut concentrare maximă pentru a nu risipi ce am acumulat în primele trei etape. Atunci când ratezi așa cum am făcut-o noi, adversarul nu te iartă. Jucătorii au avut caracter și au crezut în victorie până la final” – Viorel Ion (antrenor CS Otopeni)

CS OTOPENI – CS BUFTEA 3-2

Au marcat: Pârvu (10), Dumitrescu (30), Dedu (85) / Kiriță (29, 67)
Arbitri: Dragoș Istrate – Marius Marchidanu, Petruța Iugulescu

CS Otopeni: Bucuroiu – Vlaicu, Răvoiu (C. Marin 76), Vătavu, B. Dumitru – C. Dumitrescu (Bardu 67), Dedu, Pană, Ghiță (Bucă 60) – Pârvu, Pălimaru
Antrenor: Viorel Ion

CS Buftea: Plopeanu – Odoroabă, Nițu, Tutunaru, Dragomir – Ciumacenco (Vențer 79), Kiriță, Udrea, Dorobanțu (Gafița 79) – Petrescu, G. Dumitrescu (Bâtfoi 67)
Antrenor: Lavi Hrib
Eliminare: Petrescu (75) – roșu direct

Articol scris de Vasile IACOB

Mihai Andries 23 Sep. 2012, 13:16 Campionat
Pe aceeași temă