Otopeniul arde: jucătorii amenință cu depunerea de memorii!

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 18:15 Campionat
Otopeniul arde:** jucătorii amenință cu depunerea de memorii!

În pauza de iarnă, CS Otopeni părea să fie o echipă solidă, cu un cuvânt greu de spus în bătălia pentru promovare. Ilfovenii au reușit să stârnească invidia printre colegele din serie. După cantonamentul de la Ciuta, echipa de lângă aeroport s-a mutat în Antalya pentru un stagiu de pregătire de trei săptămâni, lucru pe care nu și l-au permis multe formații din prima ligă. Ă‚sta era practic un semn de prosperitate și stabilitate la clubul din orașul vecin Bucureștiului.

În pofida excelentelor condiții de pregătire, rezultatele începutului de retur au fost aproape dezastruoase. CS Otopeni a obținut o victorie chinuită, o remiză și a contabilizat două înfrângeri în patru partide, toate disputate împotriva unor adversari mult mai slab cotați și aflați în lupta pentru evitarea retrogradării. Pe adresa siteului Liga2.ro am primit azi un email prin care mai mulți jucători s-au plâns de situația actuală de la club. Am încercat să luăm legătură cu conducătorii clubului ilfovean, dar aceștia, fie au fost de negăsit, fie au refuzat să vorbească.

Iată mai jos textul primit pe adresa siteului nostru:

„După partida pierdută cu Buftea, a fost furtună în vestiarul Otopeniului. Conducătorii ne-au reproșat prestația jalnică, însă nu ni s-a părut normal, am ripostat acuzelor primite și lucrurile au fost la un pas să degenereze. În acest moment, la noi la echipă este o stare generală foarte proastă! Nu se poate face performanță cu burta goală. Suntem neplătiți de 5 luni! În afară de Sportul Studențesc, nu credem să existe în Liga a II-a vreo echipă în situația noastră. Ce am avut de demonstrat până acum, noi credem că am demonstrat. Rezultatele slabe din acest retur au apărut doar datorită problemelor financiare.

Am discutat între noi, absolut toți jucătorii și am luat hotărârea ca, săptămâna viitoare, să ne depunem memoriile pentru a ne primi drepturile salariale. În fiecare săptămână primim numai minciuni și păcăleli! Nu putem să mergem acasă, la familii și să le turnăm și noi aceleași minciuni și aceleași păcăleli pe care le primim permanent de la club.

Chiar dacă situația de la echipă este foarte tensionată în acest moment, încă ne aflăm în calculele promovării. Problema este că cineva, dar nu știm cine, nu își dorește promovarea! Suntem singura formație din susul clasamentului care nu beneficiază de vreo primă de joc și nici nu are fixată primă de obiectiv! Asta dă dovadă de o totală lipsă de profesionalism. Nu în felul acesta se atacă o promovare!

La Otopeni, totul este foarte frumos la suprafață. În interior însă, situația e cu totul alta. Dacă se plăteau salariile la timp, cu siguranță noi ne aflam în fruntea clasamentului pentru că avem unul dintre cele mai bune loturi din liga secundă. Păcat, pentru că se formase un colectiv foarte unit. Acum suntem dărâmați psihic. Nu poți obține performanțe cu păcăleli. Nu suntem niște copii pe care să îi duci cu zăhărelul. Noi am demonstrat ce trebuia să demonstrăm, acum mingea se află în terenul lor. Poate în al 12-lea ceas vor face ceva să putem urni căruța!

Nu vom ajunge să facem grevă, sau să apelăm la alte forme de protest. Dar, în mod sigur, ne vom depune memoriile la FRF pentru a ne obține drepturile financiare. Păcat că s-a ajuns aici, dar altă variantă chiar nu există!”

 

În altă ordine de idei, meciul Otopeniului contra Chindiei a fost devansat pentru mâine, urmând a se disputa începând cu ora 15:00 și va fi transmis în direct de DolceSport 2

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 18:15 Campionat
Pe aceeași temă