Oțelul, start ratat în Liga 2. Cristi Munteanu: „Apasă și asupra lor presiunea blazonului echipei”

Oțelul, start ratat în Liga 2.** Cristi Munteanu:

Oțelul Galați a pierdut, sâmbătă, scor 0-3, partida susținută, în deplasare, cu FC Academica Clinceni, în prima etapă din Liga 2. În mare măsură, soarta meciului s-a decis în prima repriză, când gazdele au înscris de două ori, prin Antohi (18) și Neagu (40, din penalti). Golul de 3-0 a fost marcat în prelungirile partidei, minutul 90+4.

Cristian Munteanu, managerul sportiv al FC Oțelul, a spus că toate golurile au fost primite în urma unor greșeli personale, scuzabile ținând cont de tinerețea jucătorilor și tracul debutului.

„Am avut cinci jucători sub 18 ani pe teren, majoritatea s-au aflat la primul lor meci în liga a doua. Mulți sunt gălățeni, la debutul în prima echipă a Oțelului, apasă și asupra lor presiunea blazonului echipei noastre. Astfel, au început timorați, pe acest fond au apărut și greșelile personale. În repriza a doua au mai scăpat de emoții și am jucat destul de bine. Am încredere în ei, experiența pe care o vor acumula cu fiecare meci jucat va crește mult potențialul echipei. Cu sprijinul suporterilor, excepționali și la Clinceni, putem câștiga acasă, etapa viitoare, cu Dunărea Călărași”, a spus Cristian Munteanu.

Altfel, referitor la oferta de a pleca la Dinamo, Munteanu a preferat să nu intre în detalii, spunând doar că „sunt cu echipa Oțelului în deplasare, deci sunt la Oțelul”.

În meciul de la Clinceni, antrenorul Daniel Florea a ales să joace în formula: N. Grecu – Marus, S. Cojoc (cpt.), M. Ioniță, Murgoci – V. Ștefan, I. Codreanu – Sefer, R. Stănescu, C. Stoian – Chipirliu. Au mai intrat M. Blănaru, Dajbog și Ed. Dumitru, iar pe bancă au rămas: Ed. Preda – I. Constantinescu, I. Miron și M. Adăscăliței.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

 

Pe aceeași temă