Orezărie, nu fotbal! Sportul Snagov a câștigat meciul cu ASU Politehnica, desfășurat pe un teren într-o stare incredibilă. Timișorenii au refuzat amânarea meciului

Marius ANGHEL 28 Oct. 2017, 18:59 Campionat

Sportul Snagov și ASU Politehnica au jucat, sâmbătă dimineață, un meci de Liga 2 pe un teren care semăna mai degrabă cu o orezărie. Ilfovenii antrenați de Valeriu Răchită s-au impus cu 1-0, cu un gol frumos marcat în minutul 5, dar partida a fost umbrită de starea penibilă a terenului din satul Ghermănești. Oficialii Snagovului au propus amânarea partidei din etapa a 14-a o zi, însă timișorenii au refuzat, deoarece nu și-au permis încă o noapte de cazare, conform site-ului druckeria.ro.

Timișorenii au avut prima ocazie prin Ionuț Plămadă, care a trimis pe lângă poartă o minge, în minutul 4. Sportul a reușit să marcheze după ce Cristian Bustea a lobat balonul de la 16 metri, peste Dur-Bozoancă, pentru un adevărat gol de manual. Ulterior, jocul a fost serios afectat de bălțile de pe întreaga suprafață a terenului. Deși putem invoca celebrul vers „În această țară, râul, ramul, mi-e prieten numai mie”, nu a fost chiar așa pentru gazde. Bustea și Stancu de la echipa lui Răchită au necesitat înlocuirea în prima repriză, deoarece s-au accidentat din cauza terenului.

Repriza a doua a fost dominată de timișoreni, care au avut și o bară

ASU Poli a dominat destul de categoric jocul în repriza a doua, dar nu a putut marca. O centrare a lui Predescu i-a pus în mare încurcătură pe gazde în minutul 48, când Lică era să-și dea autogol. Bădăuță a pus pericol în minutul 52, dar a trimis pe lângă poartă. Cea mai mare ocazie au avut-o timișorenii în minutul 65. Marius Staicu a trimis cu capul în bara transversală, la o fază la care portarul Anca-Trip era bătut.

În meciul de la Ghermănești, Politehnica a fost însoțită și de o galerie formată din aproximativ 40 de persoane. Cam tot atâția spectatori a avut și Snagovul la acest meci.

Sportul Snagov: Anca-Trip – Vlădoiu, Lică, Bg. Stancu, Voineag – Al. Radu (cpt.), D. Munteanu – Gagnon, Borțoneanu, Bustea – L. Dobre. Au mai intrat: Manea și Cornea.

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia (cpt.), Krausz, Taub – Coadă – Sorescu, A. Ignea, C. Predescu, I. Plămadă – Bădăuță. Au mai intrat: M. Staicu și Ghinescu.

Sportul Snagov a ajuns pe locul 9, cu 19 puncte, iar etapa viitoare va juca la Academica Clinceni. ASU Politehnica este pe locul 8, cu 20 de puncte și runda viitoare primește vizita Științei Mirolava.


Reușita lui Bustea din meciul cu ASU Poli, singura a jocului

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Gabriel TOTH (Druckeria)

Marius ANGHEL 28 Oct. 2017, 18:59 Campionat
Pe aceeași temă