„Oradea ne-a anunțat că vom juca cu ei în prima etapă”

11 Aug. 2009, 12:22 Campionat
„Oradea ne-a anunțat că** vom juca cu ei în prima etapă

Oficialii echipei Jiul sunt bulversați de schimbările făcute în seria  a doua cu doar câteva zile înainte de startul campionatului. „Minerii” spun că cei de la Oradea i-au înștiințat deja că pot să facă vineri deplasarea la Oradea.

 

„Nici noi nu mai înțelegem nimic din ceea ce se întâmplă. Oradea a trimis o hârtie oficială la FRF prin care a explicat motivul pentru care nu poate participa în liga a  doua, dar din câte am înțeles a fost doar o divergență între Consiliul Local Oradea și Consiliul Județean Oradea, astfel că oficialii de la Oradea ne-au sunat luni și ne-au spus că vor juca cu noi,a  declarat directorul sportiv de la Jiul, George Boboc.

 

„De stat nu vom sta în prima etapă vom juca ori cu Oradea  ori cu Timișoara. Nu ne-a spus nimeni de amânarea startului de campionat, doar noi între noi ne-am dat cu părerea”, a mai afirmat Boboc.

 

Oficialii Federației Române de Fotbal au luat act de retragerile mai multor echipe din Liga a III-a și Liga a II-a. Încă de vineri, CS Otopeni și FC Bihor au anunțat FRF că nu pot evolua în eșalonul doi, iar luni a venit și rândul celor de la Liberty Salonta.

 

articol scris de Loredana Juglea

11 Aug. 2009, 12:22 Campionat
Pe aceeași temă