Orac a sărit la arbitru! „A fost gol valabil”

19 Nov. 2011, 20:10 Campionat
Orac a sărit la arbitru!**

Antrenorul principal al FC Botoșani, Costel Orac, era mulțumit la finalul jocului pierdut cu CS Otopeni, scor 1-0, de cum au evoluat jucătorii săi în teren, cu toate că a fost nevoit să facă improvizații. Tehnicianul explică de ce a trebuit să-l schimbe pe Valeriu Bordeanu, unul dintre cei mai activi jucători în acest joc.

Orac s-a repezit la finalul jocului asupra brigăzii de arbitri, cărora le-a reproșat anularea eronată a golului lui Atudorei. Acesta consideră că echipa sa ar fi meritat cel puțin un punct din meciul de la Otopeni.

„În condițiile în care pierzi nu poți fi bucuros, chiar dacă jocul echipei a fost unul bun. Ne-am creat ocazii, am dominat jocul, dar din păcate nu am luat niciun punct. Am avut și probleme de lot și a trebuit să fac niște improvizații. În plus, s-a accidentat și Vali Bordeanu, pe care l-am schimbat deoarece riscam să-l pierdem pentru meciul cu Astra. I-am reproșat arbitrului golul anulat. Din punctul meu de vedere a fost gol valabil”, a spus Costel Orac pentru btonline.ro.

Tehnicianul botoșănenilor a mai protestat asupra asistentului George Florin Neacșu și în prima repriză, atunci când Otopeniul a ratat o ocazie mare prin Florin Anghel. „Băi băiatule, fii atent, a fost offside 2 metri.”, a ripostat Orac.

După această înfrângere, FC Botoșani rămâne cu 17 puncte și se clasează în a doua jumătate a clasamentului Seriei I a Ligii a II-a, adică pe locul 11. Cu punctele acumulate în primele 14 etape, moldovenii sunt la două lungimi deasupra retrogradării. Etapa viitoare, ultima a turului, vor juca pe teren propriu cu Astra II Giurgiu.

Articol și foto de Marius ANGHEL

19 Nov. 2011, 20:10 Campionat
Pe aceeași temă