Oprița vede meciul cu Aerostar „mai greu decât cel de la Cluj”: „Vine să își vândă scump pielea și vor risca. Nu cred că se mulțumesc cu un punct”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2019, 16:42 Campionat
Oprița vede meciul cu Aerostar

Pe val de două etape, după victoriile cu ASU Poli (1-0) și „U” Cluj (2-1), și neînvinsă de trei runde, CS Mioveni pare să înceapă să joace ceea ce-și dorește noul antrenor, Daniel Oprița. Argeșenenii vor avea ocazia să o demonstreze și miercuri, în fața unui adversar aflat în disperare de puncte și care, cu siguranță, va încerca să iasă din pasa proastă pentru a mai avea șanse la salvarea de la retrogradare. Mâine, de la ora 17:00, Mioveniul joacă împotriva Aerostarului, echipă care a pierdut în ultimele patru etape.

Antrenorul Daniel Oprița e de părere că acest meci cu Aerostar va fi mai greu decât cel cu „U” Cluj, fiindcă, acum, presiunea este pe jucătorii săi și spune că motiv de oboseală nu au, fiindcă adversarii ar putea să se plângă și mai mult de acest lucru. Astfel că se așteaptă la un al treilea succes consecutiv pentru a avea șanse să urce un loc în clasament.

„Ne așteaptă o nouă partidă grea, contra unei echipe care se află în zona retrogradării. Bacăul a pierdut etapa trecută cu Petrolul și acum vine să își vândă scump pielea și vor risca, vin să ia trei puncte, nu cred că se mulțumesc cu unul. Chiar le-am spus băieților să fie atenți, să se concentreze, pentru că, dacă nu legăm victoria de la Cluj cu un succes cu Bacăul, am câștigat degeaba acolo. Băieții au alergat mult în acest ultim meci, a fost și drumul greu, pentru că am venit imediat după meci acasă, dar sunt jucători care au evoluat mai puțin, sunt în lot și ne bazăm pe ei. Și adversarul este obosit, a jucat la o zi după noi, plus un drum lung și la ei, așa că nu avem scuze din punct de vedere al oboselii, pentru că există și la noi și la ei. Trebuie însă să fim la fel de concentrați, să avem o atitudine bună și să tratăm serios acest meci. Este un joc mai greu decât cel de la Cluj, presiunea este la noi… este și la ei presiune din cauza situației din clasament, dar la noi este mai mare. Avem în continuare indisponibilități în lot, Coșereanu este nerefăcut și mai are destul de mult până revine, iar Ayza are câteva zile până va începe pregătirea. Atmosfera este bună acum… Ar trebui să fie bună, mai ales după victoria asta. Îi simt OK pe jucători, îi simt încrezători după victoria de la Cluj. Echipa este pe drumul bun, sperăm să legăm victoriile și să urcăm în clasament, dar și să nu ne prindă echipele din urmă, să rămânem în cursa pentru locul 6. Cu două victorii, cu Bacăul și FC Argeș, chiar am putea să urcăm un loc în clasament”, a spus Oprița, citat de site-ul oficial al clubului.

Înaintea etapei a 29-a, CS Mioveni se află pe locul 7, cu 45 de puncte, iar Aerostar e pe 17, cu 26 de puncte. În meciul tur, argeșenii s-au impus cu 3-0 în delasare, prin golurile marcate de Alexandru Popescu (34), Valentin Coșereanu (42) și Eduard Stoica (58).

Marius ANGHEL 09 Apr. 2019, 16:42 Campionat
Pe aceeași temă