Oprița: „Rezultat echitabil, sper ca punctul să-i ajute pe pîncotani”

Mihai Andries 16 Nov. 2014, 16:07 Campionat
Oprița:**

Pâncota a reușit să țină în frâu formația din Reșița, care venea în Podgorie din postura ocupantei poziției secunde. Elevii lui Daniel Oprița au prins, însă, o formă foarte slabă sâmbătă dimineața și nu puteau emite pretenții la un succes.

„Felicit echipa gazdă pentru că și-a atins scopul. Au întâlnit echipa de pe locul doi, era normal să fie mulțumită cu orice punct. Sper să îi ajute acest rezultat pe mai departe, să evite retrogradarea sau chiar să intre în play-off. A fost un meci de luptă, așa cum era normal, un teren greu pentru ambele formații. Rezultatul e echitabil”, a declarat fostul atacant al UTA-ei din prima ligă.

Daniel Oprița a încercat să găsească și explicațiile pentru acest rezultat negativ pentru formația sa. „Nu am marcat, nu am avut corner, nu am dat la poartă,  nu ne-am concentrat îndeajuns, nu am centrat bine în fața porții, nimic. Dar una peste alta sunt mulțumit de rezultat. Chiar dacă am avut posesie și am dominat și nici ei nu au avut ocazii, nu meritam mai mult decât această remiză. Era o șansă bună pentru noi să ne apropiem de Timișoara, dar lupta încă se duce, mai sunt multe puncte puse în joc. Timișoara e cea mai bună din serie, au bătut la Câmpina, noi am luat bătaie cu Fortuna dar nu știu cum. Îmi e ciudă de acel meci, l-am pierdut nemeritat””, a mai spus tehnicianul din Valea Domanului.

Întrebat dacă echipa resimte așa-zisele neînțelegeri între autoritățile locale reșițene și finanțatorul Cătălin Rufă, Oprița a adăugat: „Nu sunt conflicte la echipă, pe mine mă interesează doar jucătorii și ei nu sunt afectați deloc. Restul să rezolve dânșii între ei”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 16 Nov. 2014, 16:07 Campionat
Pe aceeași temă