Oprescu: „Meciul – ca starea terenului, cu un om mai puțin a trebuit să ne mulțumim cu remiza”

Mihai Andries 28 Sep. 2014, 09:04 Campionat
Oprescu:** „Meciul - ca starea terenului, cu un om mai puțin a trebuit să ne mulțumim cu remiza

FC Olt și Șoimii Pîncota au rămas pe sec la capitolul victorii în acest sezon și după meciul direct din Podgorie. Oltenii nu și-au ascuns intențiile ofensive, dar nu au reușit mare lucru în partida de sâmbătă dimineață.

„Am venit să câștigăm la Pîncota, dar în situația dată, adică cu un om mai puțin pe teren în finalul jocului, a trebuit să ne mulțumim și cu un punct. Păcat că starea proastă a terenului și-a pus amprenta pe evoluția ambelor echipe. Meciul a fost ca și starea terenului, nu sunt prea multe de spus. Altfel, cred că atât noi, cât și Pîncota, am fi prestat un joc mai bun. Totuși, rezultatul e nemulțumitor, nu sunt fericit. Chiar și cu un om mai puțin, am avut două ocazii de a marca, băieții au reacționat bine după eliminarea portarului nostru. Mai trebuie subliniat că Pîncota este singura echipă pe care nu am reușit să o conducem. În rest am luat avantaj în fața Câmpinei, Caransebeșului, chiar și Vâlcei, în Cupă, niste echipe foarte bune, cu pretenții în Liga a II-a, dar am fost egalați pe final și suntem în postura de a nu cunoaște încă gustul victoriei în acest sezon”, a punctat Dan Oprescu.

Antrenorul Oltului, care a pregătit și formația din Pîncota pe vremea când se numea CNM și era patronată de Marius Bîc, a avut cuvinte frumoase la adresa grupării „alb-negre”. „Mi-a făcut plăcere să să revin la Pîncota, m-a reîntâlnit cu oameni cu care am colaborat excelent și pe care nu i-am mai văzut de mult timp. Țin să-i felicit pe cei de la Pîncota pentru tot ceea ce se întâmplă în această localitate. Există o emulație extraordinară de la autorități, conducători, antrenori și jucători, nu întâmplător această echipă a ajuns din Liga a 4-a până în Liga a 2-a. Sunt sigur că vor apărea și rezultatele aici, cu condiția să existe răbdare și continuitate”, a adăugat fostul mijlocaș.

În fine, Oprescu a vorbit și despre „colonia” de foști elevi care fac acum parte din lotul Șoimilor. „Sunt jucători foarte buni, s-a văzut și astăzi. Înseamnă că atunci când am decis să-i transferăm la Slatina nu ne-am înșelat”.

Sursa: SportArad

Mihai Andries 28 Sep. 2014, 09:04 Campionat
Pe aceeași temă