Oprescu: „În play-off, concentrarea și atitudinea au lăsat de dorit”

Mihai Andries 06 Jun. 2014, 13:00 Campionat
Oprescu:**

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a declarat, după victoria din ultima rundă a play-off-ului, cu ASA Târgu Mureș, că în meciurile din play-off jucătorilor le-a lipsit motivația, arătându-se mulțumit doar de parcursul din sezonul regulat. Tehnicianul a precizat că strategia pentru noul sezon va fi stabilită în funcție de formatul noului sezon al Ligii a II-a.

După victoria înregistrată cu ASA Târgu Mureș, tehnicianul Dan Oprescu a admis că jucătorii au arătat dorință de a câștiga, însă a fost realist, precizând că adversarii nu au aliniat cea mai bună echipă, fiind promovați deja.

„Se poate spune că a fost o altă atitudine, dar și adversarii au avut în teren jucători tineri sau care au evoluat mai puțin. Da, Gherghe a debutat, nici nu ne-au pus foarte multe probleme adversarii, dar a făcut un joc bun”, a declarat Oprescu, imediat după jocul cu Târgu Mureș.

„Vor apărea modificări în lot”

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a precizat că strategia pentru noul sezon va fi stabilită în funcție de sistemul competițional, la momentul actual existând multe necunoscute vizavi de formatul noului sezon. Totodată, Oprescu a declarat că este mulțumit doar de evoluția din cadrul sezonului regulat, după atingerea obiectivului jucătorii tratând superficial meciurile din play-off.

„Am fost mulțumit de jocul echipei în sezonul regulat, băieții au jucat, dar am fost total nemulțumit de parcursul din play-off, unde concentrarea și atitudinea au lăsat de dorit. Încă nu am stabilit programul, așteptăm să decidă Federația mai repede, să vedem când este data de începere a campionatului. În funcție de asta, noi să ne putem face strategia, să stabilim data reunirii, data cantonamentului, toate sunt în funcție de data începerii. Și, bineînțeles, strategia o facem în funcție de sistemul în care vom juca, dacă va fi serie de 14 echipe, dacă va fi play-off-play-out, așteptăm să vedem. Da, vor apărea modificări în lot”, a mai spus Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 06 Jun. 2014, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă