Onofraș: „Este extraordinar să reușești două promovări în trei sezoane”

Mihai Andries 08 Jun. 2014, 18:07 Campionat
Onofraș:**

Căpitanul echipei CSMS Iași, Marius Onofraș, a declarat duminică, la petrecerea de final de sezon, ce a avut loc la un restaurant ieșean, că este extrem de încântat că a reușit o nouă promovare cu gruparea din Dealul Copoului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Este extraordinar să reușești două promovări în trei sezoane. Mă bucur că am reușit din nou să pun umărul la promovarea echipei. A fost un sezon dificil, dar până la urmă important este că ne-am atins obiectivul propus. Urmează un campionat foarte greu, mai ales că sezonul viitor din Liga I vor retrograda șase echipe. Va trebui să muncim și mai mult pentru a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc”, a spus Marius Onofraș.

Mijlocașul echipei ieșene a mai precizat că și-ar dori să continue în dealul Copoului: „Eu mai am un an contract cu Iașiul și mi-ar plăcea să rămân să joc din nou în Liga I. Avem un lot bun, dar cred că trebuie întărit pentru a nu avea probleme în Liga I. Nu sunt eu în măsură să spun care sunt posturile deficitare, asta știu antrenorii. Oricum, va fi mult mai dificilă misiunea echipei în Liga I”.

Jucătorii, stafful tehnic și administrativ al echipei CSMS Iași au sărbătorit, duminică, promovarea în Liga I, la un restaurant ieșean.

Sursa: Mediafax

Mihai Andries 08 Jun. 2014, 18:07 Campionat
Pe aceeași temă