Olimpia și UTA au oferit spectacol pe teren. Nagy: „Ne-a ieșit așa cum am plănuit” | Csik: „Unii jucători nu au făcut față fizic și psihic”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2015, 15:58 Campionat

Dacă pe teren propriu nu se simte prea bine în acest sezon, pe terenuri străine UTA Bătrâna Doamnă este imbatabilă. După Cluj, arădenii se întorc cu o victorie, scor 3-2, și de la Satu Mare, unde Olimpia pierde greu puncte.

„Secretul acestei victorii a fost ca am forțat Olimpia să joace cu mingi lungi și la mingea a doua. Consider că am dominat partida și îl felicit pe Botiș că a fost antrenorul din teren, cel care a condus echipa la victorie” a punctat Roland Nagy imediat după partidă.

„După un început foarte bun al nostru cu 1-0, am făcut cadou acele goluri prin care gazdele au venit în avantaj. Naivitatea din prima repriză a făcut să avem o reacție pozitivă și am dominat în mare parte jocul. Felicit echipa mea pentru caracterul și tăria pe care au avut-o pentru a întoarce acest rezultat. Le mulțumesc elevilor mei că au respectat indicațiile pe care le-am dat. Am pregătit în detaliu acest meci și ne-a ieșit așa cum am plănuit” a adăugat antrenorul UTA-ei.

Csik: „Am doar 6-7 jucători care sunt conectați total la pretențiile unei echipe de Liga a 2-a”

Până la urmă, UTA s-a dovedit mai echipă decât Olimpia Satu Mare, având forța să întoarcă un meci ce părea compromis la pauză. „Am fost nevoit să fac schimbări pentru că unii jucători nu au făcut față fizic și psihic la această partidă”, a explicat din capul locului antrenorul gazdelor, Tiberiu Csik.

„Am doar 6-7 jucători care sunt conectați total la pretențiile unei echipe de Liga a 2-a. Unii fizic, alții psihic, câțiva nici prin una, nici prin cealaltă. Plecarea lui Sălăgeanu înainte de începerea campionatului a lăsat un gol imens în banda stângă și cred că suferă jocul echipei pe acea latură. Acolo s-a făcut diferența”, a adăugat Csik.

În meciul dintre Olimpia Satu Mare și UTA Bătrâna Doamnă, ce a contrat pentru etapa a 4-a a Ligii 2, Seria 2, echipa oaspete a fost cea care a deschis scorul. Curtuiuș (26) a înscris pentru arădeni, Faur (32) și juniorul Bura (36) a întors rezultatul pentru gazde până în pauză, iar în al doilea mitan Manea (57) și din nou Curtuiuș (84) au marcat pentru UTA și au adus victoria.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Sep. 2015, 15:58 Campionat
Pe aceeași temă