Olimpia revine pe locul întâi în play-out și nu mai are emoții în privința retrogradării

Mihai Andries 28 Apr. 2014, 17:15 Campionat
Olimpia revine pe locul întâi** în play-out și nu mai are emoții în privința retrogradării

Olimpia a câștigat cu emoții duelul pentru locul 7 cu CS Mioveni după un meci în care oaspeții au punctat la impresia artistică, iar elevii lui Csik pe tabelă. În fața a doar 500 de spectatori Olimpia a avut un start perfect de meci și la prima fază de poartă a reușit să deschidă scorul. Neobositul Gavrilescu a pătruns pe dreapta și a centrat perfect pentru Faur care din 6 metri l-a învins fără probleme pe Popescu: 1-0 în minutul 11.

Avea să fie prima și din păcate și ultima acțiune periculoasă a sătmărenilor în prima repriză. Argeșenii cu un mijloc extrem de mobil au pus stăpânire pe joc și au condus ostilitățile. Năstăsie, Cotigă, Vintilă și Mazilu l-au pus serios la treabă pe portarul Miron. Iar imediat după pauză, Mioveniul avea să egaleze . După o cursă pe dreapta a lui Mazilu în minutul 49, acesta centrează în fața porții de unde mingea se lovește de Vintilă și intră în plasă.

Antrenorul Tibi Csik simte că echipa scârțîie și mută ofensiv. Faur îi lasă locul lui Lemac, iar Bujor lui Feier. Iar practic din minutul 60 jocul se schimbă. Feier își începe recitalul pe stânga cu o centrare pentru Boștină care trimite puțin alături din 6 metri în minutul 64. Peste alte două minute același Feier pătrunde excelent și îl servește din nou pe Boștină, iar acesta nu-l poate învinge din 4 metri pe Popescu!

Tot Feier mai inventează o nouă centrare, doar că nici Villand nu e mai inspirat și, singur la 11 metri, mijlocașul trimite defectuos cu capul mult peste. Argeșenii nu mai au replică și în minutul 74 vine și golul izbăvitor. Lemac insistă la mijlocul terenului, recuperează și de la 25 metri îl execută pe Popescu cu un șut plasat în colțul din dreapta: 2-1

Mureșan își trece și el în cont o execuție deosebită de la 30 metri, doar că mingea ocolește de puțin poarta argeșenilor. Ultimele minute se joacă pe contre, argeșenii caută egalarea doar că Ayza și Mazilu nu găsesc ținta și irosesc ultimele oportunități în prelungiri.

OLIMPIA – CS MIOVENI 2-1 (1-0) Faur 11, Lemac 74 / Vintilă 49

Bg. Miron – D. Munteanu, Fl. Mureșan, C. Ene, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, Micaș (R. Rus ”46), Villand, Faur (Lemac ”54) – Bujor (Feier ”58), Al. Boștină
Antrenor: Tiberiu Csik

Oct. Popescu – Cotigă, Bg. Stoica (cpt.)(M. Olteanu ”72), Cip. Negoiță, Ct. Stan  – Mazilu, Biceanu, Al. Răuță, Galan (Ayza ”56) – Năstăsie – Vintilă (Chețan ”56)
Antrenor: Marius Stoica

Arbitru: Denis Haidiner  (Hunedoara); Asistenți: Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj-Napoca) și Cristian Nicolae Lucaci (Baia Mare); Jucătorul meciului: Dan Gavrilescu
Cartonașe galbene: Gavrilescu min. 90 și Popescu min. 38.

 

Sursa: Gazeta de Nord Vest
 

Mihai Andries 28 Apr. 2014, 17:15 Campionat
Pe aceeași temă