Olimpia, blocată și ea la Oradea. FC Bihor își continuă parcursul bun din retur

Marius ANGHEL 14 Mar. 2015, 16:15 Campionat
Olimpia, blocată și ea la Oradea.** FC Bihor își continuă parcursul bun din retur

La capătul unui joc echilibrat, FC Bihor a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 0-0, în fața echipei Olimpia Satu Mare, în etapa a 19-a din Seria a II-a a Ligii a II-a. Meciul, care s-a desfășurat la Stadionul Iuliu Bodola, nu a consemnat prea multe ocazii de poartă, cele două echipe mulțumindu-se să nu primească gol și nu au riscat prea mult.

Prima ocazie a jocului a fost consemnată în minutul 18, când Bujor, de la Olimpia, a șutat plasat de la opt metri, pe jos, dar Fildan s-a întins și a respins în corner. Apoi, în minutul 27 R. Rus a șutat din unghi, din dreapta, dar pe lângă poartă.

De prin minutul 30 FC Bihor a început să controleze jocul ceva mai mult, să combine mai mult, dar tot fără ocazii. În minutul 34 totuși, A. Ludușan a expediat un șut de la 20 de metri, dar a reținut portarul Anca Trip. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic, astfel că scorul primei reprize a fost 0-0.

În partea a doua, partida a continuat de aceeași manieră echilibrată și fără multe ocazii. Totuși, orădenii par ceva mai periculoși. Astfel, în minutul 60, Sorian a executat periculos o lovitură liberă de pe stânga, doar că nimeni dintre coechipierii săi nu s-a aflat în careul mic, mingea trecând prin fața porții în afara suprafeței de joc. Apoi, în minutul 72, nou intrat în joc, Zs. Lukacs a obținut o lovitură liberă la 17 de poarta Olimpiei. A executat același Sorian, dar, din nou, pe lângă poartă.

FC Bihor era totuși să marcheze, în minutul 73, când centrarea lui Letan, de pe stânga, a fost reluată cu capul din șapte metri de Cigan, puțin pe lângă poartă. De partea cealaltă, în minutul 79, Sălăgeanu l-a întins bine pe portarul orădean, cu un șut la colțul lung de la marginea careului, dar Fildan a scos în corner.

Deși pe final de joc, oaspeții au încercat să atace mai mult, nu au reușit să pună pericol pe adversar, iar meciul s-a încheiat cu scorul alb, de 0-0, un rezultat care mulțumește ambele echipe, care au cucerit, astfel, câte un punct din această etapă.

FC BIHOR ORADEA    0
OLIMPIA SATU MARE    0

Fildan – Mihuț, Fl. Lazăr (cpt.), Bactăr, Letan – Țoca (Haș ”64), Ember (Ban ”80) – Ludușan (Sz. Lukacs ”67), Sorian, Andor – Cigan
Rezerve neutilizate: Sălăjan – Pascariu, Zanardini, N. Lorincz
Antrenor: Călin Cheregi

Anca-Trip – D. Muntean, Onicaș, Heil, Iuhas (cpt.) – Svarczkopf, Selagea – Bic (Micaș ”67), Faur (Sălăgeanu ”46), R. Rus – Bujor (Feier ”60)
Rezerve neutilizate: Șuta – M. Ioniță, Mărkuș, Cădar
Antrenor: Tiberiu Csik

Stadion: „Iuliu Bodola” (Oradea); Spectatori: 500; Arbitru: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin); Asistenți: Ferencz Tunyogi (Zalău) și Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj-Napoca); Jucătorul meciului: Florin Lazăr.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 14 Mar. 2015, 16:15 Campionat
Pe aceeași temă