Olimpia a ratat din toate unghiurile cu ASU Poli, a avut și noroc, dar tot fără victorie a rămas după opt meciuri. Andone: „Lipsește sclipirea care să le dea încredere”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Apr. 2017, 16:05 Campionat

Olimpia a înscris prima, în minutul 5, prin Adrian Voicu, în meciul cu ASU Poli de astăzi, așa cum antrenorul Bogdan Andone își dorea înaintea partidei din etapa a 32-a a Ligii 2, însă gruparea sătmăreană nu a reușit să rămână în avantaj prea mult pe tabela de marcaj. Timișorenii au egalat prin Carol Taub după doar cinci minute și, în ciuda celorlalte mari ocazii ratate în decursul a 80 de minute, meciul s-a  încheiat la egalitate, 1-1.

Astfel, Olimpia a reușit să ia primul punct după o pauză de șapte meciuri, însă a înregistrat al optulea joc consecutiv în care nu câștigă, o serie de rezultate negative care au dus echipa sătmăreană pe locul 7 și acum pot pierde și această poziție, dacă Dacia Unirea câștigă marți la Brașov.

La final de joc, antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, a fost mulțumit de emoția jucătorilor săi, însă a remarcat că acestora încă le lipsește acea sclipire care să le dea încredere. „Din punct de vedere al jocului, a fost un joc foarte bun al echipei noastre, mai ales pe partea ofensivă. Ne-am creat foarte multe ocazii de a marca, 9-10 situații mari, plus alte situații de joc foarte bine construite pe care nu am reușit să le gestionăm cu pasa finală care ne-a lipsit, din păcate, și execuția la finalizare. Mă bucur pentru băieți că au avut o atitudine pozitivă, că au avut dorința de a câștiga meciul și mă bucur că echipa a făcut un nou joc bun după cel de la UTA. Din păcate, se vede lipsa de încredere, datorită rezultatelor din ultimele etape. Lipsește sclipirea care să le dea încredere în ei individual și în ei ca echipa”, a declarat, citat de Satu Mare online, Andone.

Silviu Pană (26, 45), Octavian Ursu (28, 51), Adrian Voicu (78) și Vasile Pop (81, 89) au ratat mari situații de a înscrie pentru Olimpia, echipă care însă, la ultima fază a jocului, putea să nu ia niciun punct dacă Blănaru (90+3), scăpat singur cu Dascălu, ar fi niverit poarta cu lobul său și mingea nu s-ar fi dus puțin pe lângă vinclul colțului lung.

Etapa viitoare, Olimpia joacă vineri, 5 mai, de la ora 11:00, la CS Balotești.

Foto: Satu Mare online

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Apr. 2017, 16:05 Campionat
Pe aceeași temă