Olimpia a mai luat o gură de aer, FC Bihor se scufundă

Marius ANGHEL 15 Oct. 2014, 18:36 Campionat
Olimpia a mai luat o gură de aer,** FC Bihor se scufundă

Sătmărenii de la Olimpia au jucat miercuri în cea de-a opta etapă a Ligii a II-a. O rundă cu succes pentru formația de pe Someș, care în urma victoriei obținute în fața echipei FC Bihor, scor 2-1, a urcat pe locul 8 în clasamentul Seriei a II-a.

Am avut parte de o primă repriză săracă în ocazii, și-a pus amprenta și ploaia care nu s-a oprit până la începutul părții secunde. Astfel, Olimpia a avut două șuturi slabe prin Micaș (min. 11) și prin Rus (min. 26), pentru ca mai apoi Laso să trimită de la marginea careului puțin pe lângă poarta apărată de Bordac. Oaspeții nu s-au văzut aproape deloc în atac, poate doar prin șutul lui Florin Pop (min. 12) reținut fără probleme de Anca. Olimpia a reușit să marcheze prin Mureșan (min. 35). Acesta a trimis imparabil cu capul din 5 metri, după un corner executat de Bic.

Repriza a doua nu a dus lipsă de faze de poartă. Laso a șutat pe centru (min. 50), iar Olimpia și-a dublat avantajul în minutul 65. Bic a pătruns în careu, pe dreapta. I-a pasat-o lui Boștină care nu a reușit să-l învingă pe Bordea din câțiva metri, însă mingea i-a revenit lui Bic care a făcut 2-0 din 3 metri. Echipa Bihorului a început și ea să pară periculoasă, și a reușit să înscrie prin Lupu din careu (min. 79), din 10 metri, după o centrare lui R. Lukacs. Meciul a continuat să fie spectaculos, însă nu s-a mai marcat.

După meci, antrenorul sătmărenilor, Cosmin Bodea a ținut să-i felicite pe jucători pentru jocul bun făcut, în ciuda terenului greu. Acesta ne asigură că s-a schimbat în bine atmosfera de la echipă.

OLIMPIA SATU MARE    2
FC BIHOR ORADEA    1

Fl. Mureșan ”35, Bic ”65 / R. Lupu ”79

Anca-Trip – M. Burlacu, Fl. Mureșan, Heil, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, Bic, R. Rus (Onicaș ”80), Micaș – Laso (Villand ”72), Al. Boștină (Feier ”66)
Rezerve neutilizate: Șuta – Bălău, M. Ioniță, Faur
Antrenor: Cosmin Bodea

Bordea – Pascariu, Letan, Fl. Lazăr (cpt), N. Lorincz – Țoca (R. Lukacs ”67), Haș, M. Stancu (R. Lupu ”73), Fl. Pop – Cigan, V. Dobrescu (Sorian ”54)
Rezerve neutilizate: Kiraly – Zs. Lukacs, Ludușan, Bactăr
Antrenor: Alexandru Pelici

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 15 Oct. 2014, 18:36 Campionat
Pe aceeași temă