Oficialii clubului: FC Olt nu poate fi depunctată!

12 Feb. 2012, 12:11 Campionat
Oficialii clubului:** FC Olt nu poate fi depunctată!

Speculațiile apărute potrivit cărora trei echipe din Liga a II-a vor fi excluse, iar altele vor fi depunctate au stârnit reacții virulente. Pe lista echipelor „sancționate” cu două puncte apare FC Olt Slatina, informații apărute la doar o zi după ce oficialii clubului și-au anunțat susținerea la alegerile CEx a lui Gheorghe Constantin.

Lupta pentru alegerile celor doi reprezentați ai cluburilor din Liga a II-a în Comitetul Executiv al FRF se duce pe toate fronturile. Cu doar două zile înainte de desemnarea acestora, președintele celor de la Dunărea Galați, Aurel Brașoveanu, susține că mai multe formații vor fi depunctate pentru diverse datorii. Potrivit site-ului liga 2.ro, printre echipele aflate pe „lista neagră” se numără FC Olt Slatina. „Eu am vorbit cu domnul Stângaciu (nr.red. directorul Compartimentului Juridic FRF ), mi-a spus că se vor lua anumite măsuri în cadrul unor echipe, dar fără să pronunțe nume. Nu știu eu de FC Olt, eu am vorbit despre cazul meu cu Scoala de Fotbal Gică Popescu. Știu că mai multe echipe vor fi penalizate, dar nu știu care sunt”, a declarat președintele celor de la Dunărea Galați, Aurel Brașoveanu, care susține că abia luni va decide dacă va candida pentru un loc în CEx.

FC Olt îl susține pe Gheorghe Constantin!

La doar o zi după ce oficialii clubului și-au arătat intenția de a-l susține la alegerile CEx pe președintele celor de la Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin, au apărut aceste speculații.

„Noi nu avem nicio datorie către jucători sau către alte cluburi, care să ducă la situația de a fi penalizați, mai ales că suntem un club nou. Declarațiile domnului Brașoveanu sunt probabil răutăți, datorită faptului că va candida la alegeri, iar noi ne-am arătat susținerea pentru Gheorghe Constantin, unul din principalii contracandidați ai acestuia la o funcție în CEx”, a declarat reprezentantul clubului FC Olt.

Întrebat dacă afirmațiile făcute cu doar două zile înainte de alegeri, pot crea o anumită presiune, Brașoveanu se apără spunând: „Nu are nicio legătură. Eu vă spun că la acest moment nu sunt hotărât să candidez. Voi discuta cu ceilalți, dacă ei consideră că merit să-i reprezint voi candida, dacă nu, pe cine susțin restul, susțin și eu”.

Președintele celor de la Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin, candidat pentru un loc în Comitetul Executiv al FRF este un adversar puternic dată fiind notorietatea. De asemenea, fostul sef al CCA se bucură de susținere din partea formațiilor din sud-vestul țării.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Feb. 2012, 12:11 Campionat
Pe aceeași temă