„Oficiali din actualul staff al Minerului mi-au propus să trântesc un meci pe când jucam la Corvinul”

25 May. 2009, 13:07 Campionat

Cornel Irina, jucătorul acuzat de Minerul Lupeni că ar fi trântit meciul cu ACU Arad a declarat că este distrus din punct de vedere moral.

 

„Sunt dărâmat cum aș putea să facă așa ceva. Ce tare trebuie să fie dacă am făcut un blat de unul singur. Eu merg la Biserică și sunt dispus să jur că nu e  adevărat dar oare Mircea Ciriperu poate să vină să jure cu mine. Îl aștept să mergem împreună. Am fost găsit țap ispășitor într-un meci în care toată echipa a jucat foarte slab.”, a declarat jucătorul.

 

Irina a mai afirmat că pe vremea când juca la Corvinul Hunedoara, oameni din actuala conducere a Minerului i-au propus să trântească un meci.

 

„Nu am trântit în viața mea nici un meci. Oameni care se află acum în actuala conducere de la Minerul uită că mi-au propus să mă mânjesc la un meci Corvinul – Minerul când eu eram la hunedoreni„, a spus Irina care mai are două săptămâni de contract cu Lupeniul. „Probabil că mă voi lăsa de fotbal. Cred că cei de la Lupeni se temeau de faptul că le voi lua locul pe bancă și au găsit un motiv să mă dea afară”, a mai afirmat jucătorul.

Articol scris de Loredana Juglea
 

25 May. 2009, 13:07 Campionat
Pe aceeași temă