OFICIAL | Mihai Teja a plecat, deși semnase contractul săptămâna trecută. Gorjenii au ajuns la doi antrenori schimbați în această vară

Valentin Nastaila 08 Aug. 2017, 09:15 Campionat
OFICIAL | Mihai Teja a plecat,** deși semnase contractul săptămâna trecută. Gorjenii au ajuns la doi antrenori schimbați în această vară

Deși semnase joia trecută contractul cu CS Pandurii  Târgu Jiu, antrenorul Mihai Teja a decis să se despartă de echipa pe care o pregătise în ultimele 3 săptămâni.

 De atfel, Teja n-a stat sâmbătă pe banca tehnică, în meciul pe care Pandurii l-a disputat la Pitești, în prima etapă a noului sezon din Liga 2. Acesta a explicat pentru pandurul.ro, că nu a plecat e la Târgu Jiu pentru a da curs unei oferte din Liga I, ci din cauza faptului că nu e mulțumit de transferurile perfectate  de conducerea clubului gorjean.

„Eu am venit la Pandurii să fac performanță, nu să fiu pe locul 9-10. Deși sunt niște tineri talentați în lot, nu e suficient pentru promovare. Am mai fi avut nevoie de câțiva jucători cu experiență. M-am despărțit de domnul Condescu în relații bune și îi urez succes, dar nu văd cum Pandurii ar putea ataca promovarea fără să întărească lotul. Am ceva tatonări cu o echipă din străinătate, atât, dar nimic clar. Nu m-a contactat nimeni de la Juventus București, așa cum s-a scris”, a spus Teja.

Tot din cauza achizițiilor subțiri, Ștefan Nanu, antrenor sub comanda căruia Pandurii se reunise în această vară, a plecat de la Târgu Jiu după doar 2 săptămâni. Aflată în insolvență, fosta prim-divizionară nu și-a permis în pauza competițională de vară un cantonament montan și a pierdut majoritatea jucătorilor din sezonul trecut, portarul Răzvan Stanca, mijlocașul Ionuț Zaina și atacantul Rodemis Trifu fiind singurii componenți din vechea gardă care au rămas la Târgu Jiu.

Tot din lipsa fodurilor, oficialii de la Târgu Jiu au decis, săptămâna trecută, să retragă CS Pandurii II din Liga 3, eșalon în care echipa-satelit activese în ultimul deceniu.

În meciul cu FC Argeș (0-0), din prima etapă a noului sezon din Liga 2, CS Pandurii a fost condusă de pe bandă de secundul Dorian Gugu, în timp ce Mihai Teja a urmărit jocul din tribuna oficială.

Sâmbătă, CS Pandurii va întâlni Chindia Târgoviște, pe terenul din Motru
 

Valentin Nastaila 08 Aug. 2017, 09:15 Campionat
Pe aceeași temă