OFICIAL | Încă un transfer pentru SSC Farul. Un fundaș de la Dinamo vine sub comanda lui Petre Grigoraș

OFICIAL | Încă un transfer pentru SSC Farul.** Un fundaș de la Dinamo vine sub comanda lui Petre Grigoraș

Dinamo l-a împrumutat pe fundașul central Marco Ehmann la SSC Farul, până la finalul acestui sezon. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat emis de clubul din Liga 1 pe pagina oficială de Facebook. Ehmann este un om de bază în naționala U19 a României.

Anunțul făcut de Dinamo: „Fundașul central Marco Ehmann va evolua până la finalul acestui sezon competițional la divizionara secundă FC Farul Constanța, locul 17 în Liga 2, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.
Component al reprezentativei sub 19 ani a României, Marco Ehmann a jucat în acest sezon pentru Dinamo U19 și a fost rezervă în două meciuri din Liga 1 Betano, Dinamo vs Viitorul (scor 1-0) și Dinamo vs Politehnica Iași (scor 3-0).

2000 este anul nașterii lui Marco Ehmann. Internaționalul român va împlini 19 ani peste câteva luni, pe 3 august. Născut în Germania, Marco Ehmann și-a început cariera la Academia Spaichingen și a mai evoluat pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) și Karlsruher (2017-2018).

10 selecții a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 și U18 ale României. A jucat un meci, la 15 ani și jumătate, pentru echipa națională sub 16 ani a Germaniei.

9 meciuri a jucat Marco Ehmann în acest sezon pentru Dinamo U19 în Liga Elitelor U19. La jumătatea campionatului, Dinamo U19 a adunat 25 de puncte în nouă etape disputate în Liga Elitelor U19, opt victorii și o remiză, 41 de goluri marcate și 12 primite.

17 este locul ocupat în clasament de Farul Constanța în Liga 2.”

În această iarnă, Ciprian Marica i-a convins și pe Celestino, Diogo Rosado, și Joao Diogo să semneze cu Farul. Primul a fost legitimat în trecut la CFR Cluj, iar ceilalți doi au fost jucători importanți pentru Gaz Metan Mediaș. Până acum, echipa constănțeană i-a mai prezentat oficial ca achiziții și pe portarul Raul Avram (25 de ani, ex Dacia Unirea Brăila), fundașul Denis Ispas (25 de ani, ex Dunărea Călărași) și mijlocașul Ștefan Pacionel (19 ani, ex FCSB 2).

Pe aceeași temă