Odoroabă: „Nu consider rezultatul ca fiind unul echitabil, trebuia să câștigăm”

Marius ANGHEL 18 Oct. 2014, 19:06 Campionat
Odoroabă:**

AFC Fortuna a pornit cu gânduri mari această ediție de campionat, anunțându-și candidatura la promovare. La mijlocul săptămânii însă, antrenorul Stăncioiu și-a prezentat demisia, iar la Pâncota a sosit interimarul Ștefan Odoroabă, ajutat de Cornel Cernea. În tribune a fost și Edi Iordănescu, cel care se pare că va prelua funcția de principal.

„A fost un joc bun, împotriva unei formații cu o agresivitate pozitivă, ale cărei partide le-am urmărit până acum. Vreau să îi felicit pe cei de la Pâncota, pentru felul în care s-au luptat astăzi. De asemenea, vreau să îi felicit și pe jucătorii mei pentru atitudinea pozitivă pe care au avut-o, s-au dăruit mult la acest meci. Avem cea mai bună echipă din serie și asta se va vedea la finalul campionatului”, a precizat Ștefan Odoroabă. Acesta a continuat: „Avem o formație care pasează bine, are o tehnică și o viteză bună. Deocamdată sunt doar antrenor interimar și am venit la Pâncota pentru a continua munca bună a domnului Stăncioiu. Obiectivul nostru e să jucăm un fotbal spectacol, care să placă celor de la stadion. Sincer, nu consider rezultatul ca fiind unul echitabil, trebuia să câștigăm partida după numărul de ocazii avute, dar ne-a împiedicat terenul greu și moale. Nu știu dacă am fii învins cu un teren bun, dar cu siguranță ne-ar fii avantajat mai mult. Nu m-au surprins cei de la Pâncota, știam că sunt agresivi și periculoși la fazele fixe, faze la care am avut probleme din păcate”.

În încheierea conferinței de presă, Odoroabă a făcut o scurtă caracterizare seriei a doua a ligii secunde: „E o serie foarte puternică, cu echipe bune, ca drept dovadă că noile promovate sunt în prima jumătate a clasamentului. Nu cred că sunt favorite nici la promovare, dar nici la retrogradare”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Oct. 2014, 19:06 Campionat
Pe aceeași temă