„Nu trebuie să le demonstrez nimic utiștilor, ci doar mie și actualei mele echipe”

28 Mar. 2012, 09:46 Campionat
„Nu trebuie să le demonstrez nimic utiștilor,** ci doar mie și actualei mele echipe

Pe lângă Robert Tufiși și Marius Mitu, fotbaliști care au întors armele împotriva „alb-roșiilor” și în tur și au făcut-o eficient în victoria cu 2-1 în Calea Aurel Vlaicu, un alt fost „textilist” își va înfrunta fosta sa echipă.

După ce stafful tehnic al arădenilor a renunțat la el, Jakie Nicolae a ajuns în curtea celor de la CSM Râmnicu Vâlcea și s-a impus repede în primul „unsprezece”. Mai mult, în deplsarea de la Turnu Severin, craioveanul a reușit primul gol al sezonului, deși a avut destule ocazii să o facă și în „alb-roșu”.

„Mă simt bine la Râmnicu Vâlcea, unde am mai jucat în trecut și-i cunoșteam pe marea parte a băieților. Sunt și mai aproape de casă, deci nu regret prea mult că m-am despărțit de UTA. Am lăsat și la Arad jucători și colegi buni, dar acum sunt la Vâlcea și vreau să pun umărul la salvarea echipei de la retrogradare”, spune mijlocașul de bandă.

Nicolae mai spune că nu are gânduri gânduri de răzbunare, ci se gândește doar la ce are de făcut pentru actuala sa formație. „Nu trebuie să le demonstrez nimic utiștilor, ci doar mie și actualei mele echipe. Pentru asta voi intra pe teren sâmbătă și sper să obținem un rezultat bun, deși UTA, ca ocupantă a locului 4 și a aspirațiilor sale, pleacă cu prima șansă. Dar, sunt convins că vom da o replică bună și, până la urmă, cel mai bun să câștige”, a adăugat talentatul fotbalist.

sursa: Sport Arad

28 Mar. 2012, 09:46 Campionat
Pe aceeași temă