„Nu ne gândim la promovare”

27 Aug. 2011, 15:29 Campionat

La capătul unui joc de nivel modest, fără multe faze de poartă, Gaz Metan Severin a câștigat astăzi în Zăvoi, 1-0 cu CSM Rm.Vâlcea.

Începutul partidei a fost mai animat, cu Mitu și respectiv Boroiban trecând pe lângă deschiderea scorului. Unicul gol a fost marcat în minutul 12 de Șaim, care, lansat în careu de către Bițiș, a șutat pe sub portarul Iorga. Fără nicio idee în atac, vâlcenii nu au pus mai deloc în pericol poarta severineană, în ciuda schimbărilor ofensive făcute în repriza secundă de Laurențiu Tudor. CSM a avut singura ocazie mare în finalul disputei, când Gigel Ene a șutat în transversală dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea a ricoșat la Plecanciuc, a cărui lovitură de cap s-a scurs pe lângă poarta lui Stețca.

Astfel, Gaz Metan obține cel de-al doilea succes consecutiv, motiv de satisfacție pentru tehnicianul Cosmin Bodea. „Planul a fost să jucăm bine și să învingem, sunt fericit pentru acest succes. Din punctul meu de vedere, ținând cont și de ce serie dificilă avem, nu ne gândim la promovare, plus că avem opt jucători noi. Chiar dacă am adus jucători foarte buni pentru nivelul Ligii a II-a, important este să jucăm cât mai bine și să obținem puncte, campionatul este lung. Am pregătit meciul în ideea să nu luăm gol, am închis foarte bine jocul, îmi felicit echipa, jucătorii au înțeles ce le-am cerut. Rezultatul putea fi altul dacă CSM marca, dar sunt bucuros că am câștigat. Au fost multe înteruperi, eu însă nu le-am cerut jucătorilor mei să tragă de timp” a afirmat tehnicianul Cosmin Bodea.

CSM: Iorga – Eremia(Dalu 49), Kalai(G.Ene 76), Plecanciuc, Vâtăjelu – Roșca(Dandea 67), Fl. Pârvu – Vasile, Mitu (cpt.), Pribac – Vlăduți. Antrenor: Laurențiu Tudor
Gaz Metan: Ștețca – Vigariu, Vârtic, Bălău, Cosic – Neacșa(Mirescu 78), Olah, Mitic, Șaim – Boroiban(Trifu 75), Bitiș(Irimescu 89). Antrenor: Cosmin Bodea

Articol scris de Adi Georgescu

27 Aug. 2011, 15:29 Campionat
Pe aceeași temă