„Nu mai avem șanse să scăpăm, nici matematic nu se mai poate”

13 May. 2012, 23:10 Campionat

Contracandidata principală a grupării FC Olt Slatina în lupta pentru supraviețuire, Juventus București este cu un picior în Liga a III-a.

Președintele formației din Colentina, Marian Rusen, pare resemnat, acesta declarând la finalul eșecului suferit cu Alro, că nu mai există nicio șansă în privința atingerii obiectivului.

„Am fost să vizionez FC Olt-FC Argeș și după rezultatul înregistrat de FC Olt, 3-0, a dispărut ultima noastră șansă de salvare. Chiar și o victorie în meciul direct nu ne mai poate salva. Ei au 27 de puncte și un joc cu Turda câștigat la masa verde, deci fac 30 de puncte. Noi avem 20, mai sunt patru meciuri de disputat, asta ar însemna, ceea ce este imposibil, să câștigăm tot iar ei să piardă. Nici matematic nu mai avem cum să ne salvăm, nu se poate, jucăm la Timișoara, la Gaz Metan Severin, iar acasă cu FC Olt și Unirea Alba-Iulia”, a declarat oficialul clubului din Colentina.

Aflat timp de trei ani în Comitetul Executiv al FRF, Marian Rusen a pierdut funcția de reprezentant al cluburilor de Liga a II-a la actualele alegeri. Amenințată cu retrogradarea, gruparea din Colentina se numără printre echipele care au beneficiat de cele mai multe lovituri de la unsprezece metri, însă chiar și așa, obiectivul este compromis.

„Am beneficiat de lovituri de la unsprezece metri, dar câte s-au acordat și împotriva noastră? Dacă aveam așa mari influențe, putere, nu eram pe acest loc. Mai ales că acesta este un club de cartier, susținut de o firmă de salubrizare”, a spus Rusen, întrebat cum își explică poziția din clasament în condițiile în care echipa a beneficiat de foarte multe penalty-uri.

Sursa: Gazeta Nouă

13 May. 2012, 23:10 Campionat
Pe aceeași temă