„Nu-i da galben, domn’ arbitru, că azi e ziua lui!”. Barajul pentru promovare a dat faza zilei de 1 iunie

Marius ANGHEL 01 Jun. 2016, 23:10 Campionat

Cu un avantaj de două goluri pe tabelă în fața UTA-ei, călărășenii au fost binedispuși pe finalul meciului de pe teren propriu din prima manșă a primului baraj de promovare în Liga 1. În minutul 86 al jocului, la scorul de 3-1, supărat că echipa sa pierde, Dumitru Copil și-a pierdut cumpătut și l-a faultat inutil pe Țenea. Arbitrul Marius Avram a dus imediat mâna la buzunar pentru a scoate cartonașul galben, iar crainicul de la stadionul „Ion Comșa” a vrut să facă pe glumețul.

În momentul în care Avram i-a arătat cartonașul galben lui Copil, crainicul s-a trezit vorbim și a avut o rugăminte pentru arbitru. „Nu-i da galben, domn’ arbitru, că azi e ziua lui!”, a sunat reacția călărășeanului la microfon, făcând referire la faptul că pe 1 iunie este Ziua Internațională a Copilului. Apoi, a venit și anunțul crainicului pentru a elucida cerința sa: „Jucătorul cu numărul 9 avertizat se numește Copil. Dumitru Copil”. Avram n-a rămas impresionat de rugăminte, în timp ce publicul a gustat gluma și a început să apaude și să râdă.

Peste numai câteva secunde, Dumitru Copil a fost schimbat de antrenorul Roland Nagy cu Adrian Petre.

Dunărea Călărași a câștigat cu 3-1 prima manșă a barajului cu UTA Bătrâna Doamnă. Valentin Alexandru (4 și 45) și Bobo Kanda (80), respectiv Sorin Strătilă (43) au înscris golurile meciului disputat la Călărași. Returul are loc sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Motorul din Arad. Învingătoarea va juca un nou baraj, cu FC Voluntari.

Foto: captură DIGIsport

Marius ANGHEL 01 Jun. 2016, 23:10 Campionat
Pe aceeași temă