„Nu este echitabil rezultatul, meritam mai mult”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 23:33 Campionat

Instalat pe banca tehnică a grupării FC Olt Slatina în ziua premergătoare partidei din deplasare cu Unirea Alba Iulia, Corneliu Papură a condus echipa de pe margine în jocul de pe stadionul „Cetate”. Slătinenii au fost conduși la pauză, însă Crăciun a restabilit egalitatea în minutul 60, confruntarea încheindu-se cu scorul de 1-1.

„Nu este echitabil rezultatul, meritam mai mult, având în vedere faptul că echipa gazdă nu a avut nicio ocazie, pe când noi am avut trei-patru. Felicit jucătorii că au reușit să revină, pot spune că a doua repriză ne-a aparținut în totalitate. Adversarul nu a pus presiune pe noi, au avut două cornere în prima repriză și un gol, iar acea fază, când Crușoveanu a scos mingea, a fost o greseală a portarului, nu o ocazie a lor.

Nu cred că a fost penalty, din unghiul meu nu a fost contact, eu am fost la 50 de metri, arbitrul a fost aproape, a văzut mai bine. Nu cred că am avut o posesie foarte bună, aici suntem datori și greșim ușor fără a exista presiune pe noi.

Cu siguranță sunt obligat să fac schimbări în meciul următor pentru că Vigariu și Andrei David sunt suspendați. Eliminarea lui David a fost exagerată, nu se impunea cartonaș roșu.

Eu nu am avut niciun aport, le-am dat câteva indicații la pauză și după margine, poate că fiind pe bancă a existat o altă abordare, au încercat să demonstreze că merită să joace”, a declarat Corneliu Papură, citat de Gazeta nouă.

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 23:33 Campionat
Pe aceeași temă