„Nu am pierdut cu echipele mai bine clasate în retur”

18 Apr. 2009, 16:06 Campionat

După o partidă dificilă, câștigată la limită, dar meritat,  contra celor de la Petrolul Ploiești, reprezentanții Concordiei Chiajna au declarat, în exclusivitate pentru www.liga2.ro :

 

“O victorie necesară pentru moral, dar și pentru că aveam nevoie de bani. O să avem un Paște Fericit.  Meciul a fost unul greu, de angajament, cu multe ocazii. Noi am cîștigat deoarece am alergat mai mult și am stat mai bine în teren”,  a spus la finalul partidei autorul unicului gol, Ciprian Iliescu.

 

 “Ne dorim să câștigăm fiecare partidă. Suntem pe o traiectorie ascendentă în clasament pentru că jucătorii sunt mai uniți, s-au sudat relațiile de joc între ei. Am obținut trei puncte mari, ne-am consolidat poziția în clasament și ne gândim la promovare cât mai sunt șanse matematice. Eu, în calitate de președinte al clubului voi asigura cele mai bune condiții pentru jucători, iar la vară sperăm să mai facem 7-8 transferuri pentru a întări echipa”, ne-a declarat Primarul din Chiajna și președintele clubului Concordia, Mircea Minea.

 

 “Am obținut o victorie muncită și meritată astăzi. Am întâlnit o echipă cu un potențial bun, o echipă cu pretenții, dar am reușit s-o învingem prin ambiție și dăruire. Consider că am mulțumit spectatorii și conducerea. Încet, încet, prin joc și comportament, am reușit să ajungem pe un loc fruntaș și vom continua la fel. Nu vreau să spun că este imposbil să promovăm, dar țin să le urez jucătorilor și celor care ne susțin un Paște Fericit. Arbitrul m-a surprins astăzi pentru că ne-a dat cartonașe pe bandă rulantă. Petrolul este o echipă puternică, dar am dovedit că noi suntem mai puternici. De altfel, noi nu am pierdut cu nicio echipă mai bine clasată în retur“, a conchis la sfârșitul meciului antrenorul Concordiei Chiajna, Dumitru Bolborea.

 

Articol de Andrei Petrică

18 Apr. 2009, 16:06 Campionat
Pe aceeași temă