„Nu a avut o atitudine de profesionist”

23 Jul. 2012, 13:16 Campionat
„Nu a avut o atitudine de profesionist

În lotul echipei FC Argeș ce s-a deplasat la Sfântu Gheorghe s-a regăsit și Dan Săndulescu, fostul jucător al echipei din Mioveni ce deja semnase un contract cu piteștenii. Numai că pe numele acestuia a apărut o ofertă în cursul zilei de joi și acesta a preferat să își încalce promisiunea și a preferat să plece din cantonamentul argeșenilor. Acest lucru l-a nemulțumit teribil pe antrenorul Viorel Dumitrescu.

„Săndulescu nu mai face parte din lotul nostru. Acesta a plecat joi după ce a apărut o ofertă pe numele său. A preferat să plece deși avea un contract semnat cu noi. Nu a fost o atitudine de profesionist, dar asta este. Contractul nu era încă înregistrat la Federație, așa că a putut să plece, dar nu mi se pare normal din partea sa. Nu a avut o atitudine de profesionist, dar noi va trebui să ne căutăm de acum altă variantă. Mai avem timp să găsim o soluție, dar trebuie să avem un fotbalist de valoare pentru a acoperi acel post”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Promisiune de la portar

Flavius Croitoru poate să fie unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei FC Argeș în viitoarea stagiune. Portarul piteștenilor speră să aibă evoluții cât mai bune pentru a putea rămâne și în vizorul lotului național al echipei României. Portarul piteștenilor își dorește un lucru înainte de începutul campionatului. „Vreau să facem un tur de campionat cât mai bun. Avem mult de tras, dar sunt conștient că putem să facem lucruri frumoase. Nu ne va fi simplu pentru că va fi un campionat complicat, dar așa este mai frumos. Trebuie să tratăm foarte serios fiecare meci pentru a putea termina campionatul pe unul dintre primele două locuri ale clasamentului, Eu nu pot decât să îmi doresc să iau goluri cât mai puține și să trag fermoarul așa cum ar spune portarii. Va conta foarte și prestațiile mele și sunt decis să îmi ajut foarte mult echipa pentru că în acest fel aș putea ajunge și la echipa națională„, a declarat Flavius Croitoru, portarul echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

23 Jul. 2012, 13:16 Campionat
Pe aceeași temă