Nițu continuă să spere: „Îmi pare rău de acel penalty ratat, s-a simțit o crispare a jucătorilor”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 May. 2014, 15:40 Campionat
Nițu continuă să spere:**

CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut o șansă enormă de a se apropia de locul 2 în play-off-ul Seriei a II-a după egalul din Zăvoi, 0-0 cu CS Universitatea Craiova, dar conducerea clubului vâlcean continuă să spere la promovare.

„Nu suntem mulțumiți cu egal, într-un fel suntem dezamăgiți, nu am cuvinte. Jocul contra Craiovei a fost frumos, cu determinare, consum de energie foarte mare, am avut și penalty, suntem dezamăgiți, dar așa e la fotbal. Una peste alta suntem optimiști și cred că anul acesta vom fi în Liga I. Suntem dezamăgiți, îmi pare rău de penalty, regret și eliminarea lui Chris, zic eu din indisciplină, nu trebuia să se întâmple asta. Cine dădea gol închidea meciul, dar nu am dat gol din penalty, avem o echipă de moral, după acea ratare, s-a simțit o crispare și neîncredere a jucătorilor” a susținut Dan Nițu, unul dintre finanțatorii clubului.

Senatorul ia în calcul orice soluție pentru a își vedea împlinit visul. „Trebuie să ne gândim la toate variantele, bineînțeles că luăm în calcul și locul 3, dar noi trebuie să câștigăm pe teren locul 2 și ne gândim serios să batem la Craiova, am jucat mai bine ca ei. Gică Craioveanu mi-a spus că ambele echipe au jucat slab și niciuna nu merită să ajungă în Liga I cu astfel de evoluții, poate el are dreptate, știe mai bine” a spus senatorul Dan Nițu.  

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 12 May. 2014, 15:40 Campionat
Pe aceeași temă