Nimic la nimic în ultimul joc al sezonului de pe „Letea”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 30 May. 2015, 16:11 Campionat

    Sport Club Bacău și Academica Argeș au oferit, sâmbătă, în cadrul ultimei etapa a sezonului, a 10-a a play-off-ului, o mostră urâtă a unui joc de vacanță. Cu un lot făcut ferfeniță de arbitrul constănțean Eduard Ioniță miercuri, la Voluntari, Cristi Popovici a fost obligat să recurgă la o serie de improvizații. De partea cealaltă, argeșenii au părut deranjați că mai trebuie să joace și ultima etapă și de aici a rezultat un joc plictisitor din cale-afară, scor 0-0.

    De altfel, în prima repriză, doar două șuturi, expediate de Pungă (min. 23) și Deletic (min. 32) au scos jocul din amorțeală. A mai fost un moment pitoresc, la jumătatea primului mitan, atunci când căpitanul oaspeților, Florin Popa, l-a înjurat ca la ușa cortului pe coechipierul său, Milos Deletic, din cauza unei mingi pierdute la centrul terenului. Deși petrecut sub ochii arbitrului Marian Barbu (care, la un moment dat, fluiera ce-i dicta banca piteșteană), incidentul nu s-a lăsat cu măsuri disciplinare.

    Repriza a doua a fost puțin, dar foarte puțin, mai animată, cu oaspeții având marile ocazii, însă portarul Răzvan Petrariu a intervenit providențial în minutul 68 în fața lui Munteanu și în prelungiri, în fața lui Dedu. De partea cealaltă, Căinari n-a fost departe de a înscrie golul campionatului, cu un vole de zile mari de la 35 de metri (min. 80), dar Lungu a fost pe fază și a respins.

    Sport Club Bacău încheie astfel cu bine un sezon agitat, în care jucătorii n-au mai fost plătiți din ianuarie, echipa fiind, la un moment dat, în pericol de desființare. Băcăuanii au terminat pe locul 4, după o evoluție bună în play-off, meritul principal pentru felul în care jucătorii au rămas în priză aparținând tandemului Cristian Popovici – Gheorghe Poenaru.

SC BACĂ‚U                0
ACADEMICA ARGEȘ PITEȘTI    0

Petrariu – Mihălachioae (cpt.), I. Ursu, Taban, Drugă – Luncanu (Căinari ”73), L. Dumitru, Țuțu, Pungă (Strugariu ”79) – Vraciu, A. Pavel (Curiliuc ”61)
Rezerve neutilizate: E. Savu – Vl. Pavel, D. Dima, Sascău
Antrenor: Cristian Popovici

C. Lungu – Vențer (S. Chițu ”69), Vițelaru, Fl. Popa (cpt.), Andrei Radu – Cr. Pușcaș, St. Stancu – Kone (Vezan ”61), Val. Munteanu, Deletic (C-tin. Dedu ”46) – Pătulea
Rezerve neutilizate: Boșneag – A. Nițu, D. Buia, Marciuc
Antrenor: Ciprian Urican

Stadion: Letea (Bacău); Spectatori: 200; Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș); Asistenți: Dragoș Baluna (București) și Vasile Dan Popescu (Buzău); Jucatorul meciului: Răzvan Petrariu.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 30 May. 2015, 16:11 Campionat
Pe aceeași temă