Niculae: „L-am salutat, așa cum am făcut și la meciul din Giulești, așa cum o voi face și la returul din play-off și ori de câte ori îl voi întâlni”

Mihai Andries 19 Apr. 2014, 15:06 Campionat
Niculae:**

Vali Bădoi a postat în această dimineață pe Facebook un text în care era revoltat de gestul unor suporteri rapidiști, care i-au înjurat copilul, dar și de reacția unor foști colegi de la Rapid, în speța Dică, Pancu și Daniel Niculae, care nu i-au răspuns la salut.

Primul care i-a răspuns a fost Daniel Niculae, care și-a expirimat regretul pentru incidentul cu suporterii. „Îmi pare rău pentru tratamentul la care a fost supus de unii suporteri ai noștri și, mai ales, de faptul că au fost câțiva care i-au vorbit urât Biancăi, fetița lui Vali. Îi știu bine, sunt o familie frumoasă, de rapidiști adevărați și cred că oameni ca Bădoi trebuie apreciați pentru ce au făcut la Rapid”. a declarat atacantul Rapidului la DigiSport.

Niculae a mai adăugat că el s-a numărat printre cei care i-au răspuns la salut: „Dar mai cred că supărarea pricinuită de acei câțiva nu ar trebui să-i întunece gândirea, să spună că nu am meritat victoria și că ne-am fi făcut că nu-l cunoaștem. În primul rând că l-am salutat, așa cum am făcut și la meciul din Giulești, așa cum o voi face și la returul din play-off și ori de câte ori îl voi întâlni. Și mai spun că i-am dominat de la un capăt la celălalt și meritam cele trei puncte. Altfel, îl aștept la tenis, dacă mai are curaj să vină după ce l-am bătut la fotbal. Și, serios vorbind, mi-aș dori foarte mult ca rapidiștii să-i respecte mai mult pe rapidiști. Știu că puterea noastră stă în patima cu care iubim această echipă, dar astfel de momente chiar nu ne fac bine”

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Răzvan LUPICĂ‚
 

Mihai Andries 19 Apr. 2014, 15:06 Campionat
Pe aceeași temă