Niculae: „Îmi asum înfrângerea, dacă înscriam din penalti poate obțineam un egal”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 23:42 Campionat
Niculae:**

Atacantul formației Rapid, Daniel Niculae, a declarat, miercuri, că își asumă înfrângerea din meciul cu Unirea Slobozia deoarece dacă nu rata penaltiul din minutul 85 echipa giuleșteană ar fi putut obține un rezultat de egalitate.

„După cum a decurs repriza a doua poate că am fi meritat un egal. Înfrângerea este dureroasă, mai ales că în prima repriză am jucat foarte slab. Nu a mers mai nimic azi. Eu îmi reproșez ratarea penaltiului, îmi asum acest rezultat, pentru că dacă aș fi înscris poate obțineam un egal”, a spus Niculae la finalul meciului.

El s-a arătat dezamăgit de atitudinea suporterilor, care i-au contestat pe jucători rapidiști la finalul meciului. „Dacă suporterii vor să conteste pe cineva, să mă conteste pe mine pentru acest penalti ratat. Să nu îi conteste pe acești jucători care joacă de foarte mult timp într-o situație grea la Rapid. Din contră, ar trebui aplaudați la fiecare meci”, a adăugat Daniel Niculae.

La finalul partidei cu Unirea Slobozia, când echipa era condusă cu 1-0, galeria giuleșteană i-a contestat pe jucători strigându-le ironic „Să vină banii, să vină banii la băieți” și „Rușine, rușine să vă fie”.

Echipa Rapid a pierdut, miercuri, cu scorul de 0-1, partida disputată pe teren propriu cu Unirea Slobozia din cadrul etapei a XXII-a a Ligii a II-a.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Răzvan LUPICĂ‚

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 23:42 Campionat
Pe aceeași temă