Nicu Lupu: „Trebuie să câștigăm tot acasă!”

13 May. 2009, 16:09 Campionat
Nicu Lupu:

Succesul repurtat sâmbătă în fața lui CFR Timișoara, i-a plasat pe uniriști în postura de principali candidați la promovarea în Liga 1.


"Eram convins că Târgu Mureș și CSM Rm. Vâlcea vor capota odată și odată pe teren propriu și uite că s-a întâmplat acest lucru în etapa trecută. De aceea suntem obligați să tratăm cu maximă seriozitate cele trei jocuri pe care le mai avem de disputat pe «Cetate», cu Dacia Mioveni, Minerul Lupeni și Arieșul Turda, și să le câștigăm obligatoriu pe toate pentru a nu repeta greșelile contracandidatelor noastre la promovare. Nu suntem încă în primul eșalon, dar avem cele mai mari șanse de a juca acolo din sezonul viitor"
, a punctat Nicu Lupu, președintele executiv al "alb-negrilor".

Turnicheți pe "Cetate"

Oficialii liderului spun că în cel mai scurt timp vor demara lucrările pentru modernizarea arenei din Cetatea Marii Uniri, astfel încât în Liga 1 Stadionul "Cetate" să arate mult mai bine decât în prezent.
"În primul rând vom lucra la mărirea capacității tribunei oficiale, vom instala turnicheți la intrările în stadion și vom mai monta scaune de palstic, ne gândim să ajungem la circa 13.000 de scaune, asta însemnând montarea a încă 6.000. De asemenea, terenul III va deveni unul sintetic, iar la baza sportivă de la Oarda de Jos se vor antrena și vor juca grupele de copii și juniori ale clubului", a afirmat Marian Sarmeș, Președinte CA.

Articol scris de Dan Udrea
 

13 May. 2009, 16:09 Campionat
Pe aceeași temă